Nnywellness.com

Hvordan få trafikk billetter fjernet fra posten


For mange trafikk billetter kan legge til punkter din kjøring posten. Igjen du betale en høyere forsikringspremie for bil, og det kan være vanskelig å få bestemte jobber. Heldigvis finnes det måter å få trafikk billetter tørkes fra din kjøring posten.

Instruksjoner

• Vent på billett å falle av posten. Heldigvis faller mest trafikk brudd automatisk av din kjøring posten innen to til tre år. Selv om du har en rekke trafikk billetter, kan du ha en ren posten i noen få korte år.

• Kjempe en trafikk billett i retten. For å opprettholde en god kjøring posten, er det best å unngå en trafikk billett. Du kan velge å kjempe billetten vises i retten og fortelle din side av historien. Det kan hjelpe for å ta med en advokat.

• Gå til trafikk skolen. En trafikk domstol dommer kan avtale å fjerne en billett fra din kjøring posten hvis du godtar å delta en driver improvement kurs og betale en bot.

• Finn en domstol-godkjent driver forbedring course. Selv kjører forbedring kurs er tilgjengelig online, krever noen trafikk domstol dommere i klassen instruksjoner. Med andre ord, må du registrere deg for et kurs og sitte i en faktisk klasserommet i åtte timer.

• Presentere kjøring forbedring sertifikatet. Gå til en forbedring skole er bare første skritt. Når du har fullført klasse, må planlegge en annen domstol dato der dommeren vil be om å se ditt sertifikat for ferdigstillelse. Etterpå fjerner dommeren billetten fra posten, som legger poeng til din kjøring posten.