Nnywellness.com

Harley Davidson motortyper


Harley Davidson motortyper

Det er ingen tvil dyp og pulserende lyden av en Harley-Davidson motorsykkel. Siden selskapet begynte virksomheten i 1909 med innføringen av første V-twin motoren, har Harley-Davison motorsykler vært kjent for enestående kvalitet og styling. Siden den opprinnelige motoren, har Harley-Davidson motorsykler innført over 13 forskjellige motor stiler som har tilpasset med stadig endring og økende stil av disse godt utviklet sykler.

Tomannsrom Cam 96 Engine (TC96)

Twin Cam 96 motoren lansert i 2007 er det nyeste tilskuddet til den lange rekken av og varig Harley-Davidson motorsykkel-motorer. Det er 9:2:1: komprimeringsforholdet kombinert med en elektronisk bensininnsprøytning gir dette kraftverket ytelsen som Harley-Davidson motorer er kjent. Kombinert med klassisk styling og lyse polert krom, skriker denne motoren ytelse på maksimal RPMer. 1584cc forskyvning, opp 134ccs fra TC88s, har stille drift og overraskende god drivstoff økonomien.

Revolusjonen 2001

Revolusjonen 2001 motoren ble innført i år 2001 og er en flytende nedkjølt 1130 cc, 115hp drivkraft. Denne motoren omdreininger på 9000 rpm, og har et høyt dreiemoment, selv med en twin doble overliggende kamaksler med fire ventiler per hode. Elektronisk styrt bensininnsprøytning er bare en ekstra funksjon i presisjon utformet og bygd motor. Væske-kjøling av motoren gir maksimal ytelse av denne 1130cc skinnende, påfallende stil motoren, tilgjengelig i sort, krom, sølv og polert.

Twin Cam 88(TC88)

Twin Cam 88s ble introdusert sent i 1999 og var i produksjon fram til 2006. Slagvolum var en ren 1450ccs som langt overgikk alle konkurrentens motorer. TC88 var Harley-Davidsons mest revolusjonerende motor noensinne produsert og tok motorcycling verden med storm. Denne nye æra av motorer er tilgjengelig i svart, krom, sølv og polert, alle karakteristiske merkene av en Harley-Davidson motorsykkel. Selv om motoren var luftkjølt, ble maksimal ytelse nådd ved relativt lav RPMer, gjør for en rolig kjører motor som er pålitelig, slitesterk og ytelse vurdert. EPA samsvar av dette og alle motorer produsert av Harley-Davidson er fortsatt fremst i betraktning for en renere luft å puste.

Evolution V-twin

I 1986, Sportster, fikk sykkelen som sette Harley-Davidson på kartet og langt foran alle konkurrenter utviklingen V-twin motoren. Denne motoren, når installeres, var en 883-1100cc populære motor, avhengig av modell valgt. I 1988 fikk utviklingen oppgraderinger som økte kopi vurdering til 1200cc, hvor det fortsatt i dag. Upåklagelig styling av denne motoren kombinert med det generelle utseendet, inkludert den nye black og chrome fargekombinasjonen, angi denne sykkelen på en bane av umiddelbar suksess i hjertene til alle Harley Davidson motorsykkel entusiast.