Nnywellness.com

Hvordan fjerne en Alternator fra en Jeep 4.0-motor


4.0 liters motor i en Jeep er trolig en av de enklere dynamoer å komme til. Du skal fortsatt trenger noen verktøy og har noen mekaniske ferdigheter å fjerne den. Betenke prisen på en ny eller ombygd Dynamo for Jeep, kan du vurdere fjerne den selv og spare litt penger på arbeidskostnader.

Instruksjoner

• Åpne Shack til Jeep og koble negative batteriet terminal fra batteriet, via en hånd skiftenøkkel.

• Finn dynamoen. Mot motoren, er det den øverste venstre skivene av stasjonen beltet. Like nedenfor dynamoen er stasjonen belte strammer. 1/2-inch bryte stasjonslinjen inn 1/2-tommers firkantede hull i strammer og snu bryte stangen med klokken for å frigjøre spenninger på stasjonen beltet. Skyv beltet ut av dynamoen skivene bare. Du trenger ikke å fjerne hele beltet.

• Koble elektriske ledningen går til baksiden av dynamoen. Det vil være en gummi plugg, og du har å skrelle denne rygg for hånd å avsløre mutteren som fester ledningen til stud på dynamoen. Fjern mutteren med ratchet og en kontakt og fjerne wire(s).

• Fjerne øvre og nedre Dynamo bolter i ratchet og en socket. Øvre ligger på ca 3 om mot fronten av dynamoen, og nederst er ca 7 klokken.

• Lirke dynamoen ut av motoren ved hjelp av snuse bar. Erstatte dynamoen ved å reversere disse prosedyrene.

Tips og advarsler

  • Hvis du installerer en ny, brukt eller ombygd Dynamo, må utskifting har metall foringer i skruehull Dynamo. Hvis ikke, må du fjerne de fra dynamoen du er fjerne og sette dem inn i erstatning dynamoen.