Nnywellness.com

Hvordan erstatte drivakselen på en 2001 Chevrolet Silverado


Fordi 2001 Chevrolet Silverado drivakselen er balansert, er det lurt å installere den i samme hullene i pinion åk. Det er mulig å installere den i en av de to sidene av mutteren, så markerer den hjelper for installasjon på samme side. Noen av lang-sengs lastebiler har en split-type drivakselen, sikret i midten av støtte betydning. Mer nivå overflaten, jo bedre å hindre for mye overføring lekkasje under drivakselen fjerning. Forhindre lekkasje hvis en hale aksel blokk er installert. Bruk et plastrør som plugges hale aksel hullet. De er billige, og de fleste auto deler butikker bære dem...

Instruksjoner

• Blokkere passasjer side hjulene for å holde bilen fra bølgende. Øke førersiden av bilen ved å plassere gulvet jack under midten av rammen. Plass jack stå under rammen bare frem bakhjul. Senk bilen slik at den hviler på standen.

• Plass overføring i nøytral. Skyv i bilen og merke pinion flensen og på drivakselen med en justering mark. Fjern bolter og muttere socket og fastnøkkel holder to universalledd lagrene i pinion flensen med en lenke.

• Plass avløp pan under bakre-overføring hale bolig. Lavere baksiden av drivakselen og trekk den ut av overføring hale boliger.

• Installere drivakselen i halen boliger først slå den trenger for å justeres etter merkene tidligere. Presse to universell lagrene i deres spor i pinion flensen. Installere metall stropper, sette inn bolter og muttere og stram sikkert med en skiftenøkkel.

• Øke lastebilen. Fjerne jack står og lavere lastebilen. Øke panseret. Kontroller og fylle overføring som er nødvendig for å bringe den opp til full merket.