Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Marantz 300DC forsterker


Hvordan å reparere en Marantz 300DC forsterker

Fjern støy og forvrengning for å heve klarheten i lyden ved hjelp av en drevet forsterker. Marantz 300DC er en kraftig stereoforsterker som gir 200 watt per kanal. Det er utformet for å gi klare lav forvrengningen lyd til både venstre og høyre høyttaler kanaler. Forsterkeren kan støtte høyttalere som vurderes både fire Ohm og åtte ohm. Over tid kan denne forsterkeren utvikle problemer, noen som kan repareres uten behovet av en tekniker.

Instruksjoner

Hvordan å reparere en Marantz 300DC forsterker

• Koble forsterkeren fra veggen stikkontakt eller et overspenningsvern protector som er koblet til og deretter koble den til igjen. Hvis Marantz 300DC ikke slås på, kontrollerer du at uttaket er aktiv og overspenningsvernet gir er på. La det frakoblet i minst seks timer og tillate forsterkeren å tilbakestille. Hvis problemet vedvarer, kraft-transformator kan være skadet og må byttes.

• Kontroller at høyttalerne er riktig kablet til høyttaler kontaktene. Hvis det er løse ledninger som kan kontakte forsterker casing, som kan føre til forsterkeren til kort ut lyd. Fjerner høyttalerledningen og bruke banan klipp til å gi en renere kontakt for høyttalerne. Skadet høyttalerkablene stopper høyttalerne fungerer. Hvis høyttalerne er selvforsynt, sørge for at de er på.

• Kontroller at høyttalerne blir brukt er rangert med fire ohm eller åtte ohm. Høyttalere ikke samsvarer med de vurderinger ikke virker riktig med forsterkeren. Endre høyttalerne og teste lyd for å bekrefte en økning i lydytelsen.

• Kontroller alle tilkoblede enheter er slått på og satt for rett ut. Hvis kildeenheten ikke er slått på, virker ikke lyd. Kontroller at kontakten kablene er ordentlig koblet til enheten, og erstatte dem hvis de er skadet. Kontroller at forsterkeren mottar et signal ved å vise meter på frontpanelet.

Tips og advarsler

  • Aldri åpne en elektronisk enhet mens den er koblet.