Nnywellness.com

Hvordan installere en lastebil boks i en Nissan Titan


Installere en lastebil boks i din Nissan Titan kan være en enkel jobb og en gledelig. Boksen riktig kan oppgradere verdien av din Titan, holde verdisaker trygt og gratis cab plass, samt forbedre utvendig funksjonene i lastebilen. Finne boksen til høyre og betale litt mer for kvaliteten på boksen er viktig. Med så mange annen typene, merkene og priser er det lett å bli forvirret. Stick med en metallboks (fortrinnsvis diamond belagt) for kraftig lagring fordi det ikke kollapse som plast de.

Instruksjoner

Hvordan installere en lastebil boks i en Nissan Titan

• Måle boksen lastebil før kjøper for å sikre at det monterer riktig. Pass på at det er ingen boring involvert i installasjonsinstruksjonene. Kvalitet lastebil bokser bruker en J-bolt (krok bolt) design å montere og låse boksene til seng rails. Pre passe boksen i sengen i Titan å sikre det er riktig størrelse. Mest anerkjente forhandlere vil hjelpe deg å bringe ut boksen å teste den for passform og størrelse.

• Angi lokket på boksen. Noen bokser bla oppover som flip-top bevegelse mens andre åpne fra begge sider. Vende-de må kunne være montert og vende åpne uten å forstyrre vinduet tilbake eller seng av titanen. Husk å ta dette i betraktning før montering.

• Gummi grommets inn fire forborede monteringshullene i bunnen av boksen.

• Plasser en lengde på gummi Markeringskant eller skum vær stripping kuttet til å tilpasse bredden på boksen lastebil å kvele mellom boksen lastebil og seng skinnene av titanen. Hvis du har en seng liner som dekker sengen av din Titan, kan du hoppe over dette trinnet fordi seng duken ville beskytte maling på sengen skinnene.

• Plasser lastebil boksen i sengen titanen i plasseringen du ønsker. Stikk nålen J-bolt under skinnen av sengen rote toppen av bolt til en av gummi grommets i indre av boksen og bruke vaskemaskin og mutter. Skru mutteren for hånd før du trenger ratchet og en socket til slutt. Må ikke strammes og bøye eller bulk seng rail, men få mutteren av J-bolten tettsittende.

• Installer de gjenværende J-boltene og stram på samme måte.

• Fyll boksen lastebil med hva du ønsker å transportere.