Nnywellness.com

Gjenopprette 1960 Chevy lastebiler


Gjenopprette 1960 Chevy lastebiler

De fleste modeller av 1960 Chevrolet-truck, med unntak av modeller med enten fire hjulet stasjonen eller videresende kontroll, kjennetegnet uavhengig foran suspensjon, som var ny teknologi for tiden. I tillegg til halv - og 3/4-tonns pickups fra 1960 kjennetegnet ekstra tung torsjon barene for foran og coil kildene i baksetet. Ett-tonns-versjoner hadde bladfjærer for bak-ender. Gjenopprette en 1960 Chevrolet-truck kan være en skremmende oppgave, men med tålmodighet og de riktige verktøyene noen kan fullføre dette prosjektet.

Instruksjoner

• Kjøp håndbøker og abonnere på blader fokus på å gjenopprette klassiske Chevrolet lastebiler. Søk etter klassiske Chevrolet lastebil entusiast grupper i din omegn å finne folk kanskje interessert i å hjelpe deg, eller gi råd. Det vil være lettere å gjenopprette 1960 Chevy lastebil hvis du erverve så mye informasjon som mulig fra en rekke kilder.

• Sette en stor, feilfri arbeidsplass som rommer en demontert 1960 Chevy lastebil. Du må også ekstra plass for utstyr, lagring skuffer og ytterligere belysning. Du trenger også tilgang til elektrisitet for elektroverktøy. Mer organisert arbeidsmiljøet, jo enklere blir det å unngå å miste noen komponenter. Sikre en presenning til gulvet, bruk tarp plassere deler og komponenter på under denne prosessen. Målet er å opprettholde et rent og organisert arbeidsområde, så sette opp merket beholdere for små biter også.

• Demonter Ford lastebils eksteriør. Start med å fjerne støtfangere, hette, foran grillen, dører og bakluke, så kobler og fjerne hodet og baklysene. Heve Chevrolet med en knekt og fest den med jack står. Fjerne hjulene, og bruke grunnleggende verktøy for å fortsette demontering. Hvis overdreven rust finnes på alle deler, bruke fett og en gummihammer for å hjelpe til med fjerning. Fjern akslene og koble fra motoren og andre komponenter som strøm. Bruk en heise for å trekke motor og girkasse ut av kroppen av Chevy lastebil. Lagre alle små biter, som Splinter og avstandsstykker, i merket beholdere.

• Demontere din Chevy interiør, fjerne deler og komponenter i konsollen, så interiøret. Trekk ut tepper og kast. Fjerne setene, sette dem til side for egen restaurering. Bruk en Chevrolet bestemt re-møbeltrekk kit for å gjenopprette setene. Gjenopprette levedyktig deler, forkaster dem som ikke kan installeres. Koble den fremre og bakre støtfangeren fra kroppen.

• Undersøke alle deler og komponenter. Feilfri og restaurere hver del separat. Erstatt skadet stykker, spesielt rustne eller erodert metall komponenter. Kjøpe erstatninger gjennom Chevrolet forhandlere eller autorisert restaurering selgere.

• Undersøke hoveddelen, gulvplanker, dører, hette, ramme og bakluke for riper, rust og hull. Bruk en MIG sveiser for å lodde sunn biter av metall på skadede delene. Bruk verneutstyr, som hansker og en sveising maske. Kontroller at overflaten av utvendig er jevne og rette. Om nødvendig deler for erstatning, for eksempel dører, fendere og støtfangere.

• Bruk en makt sander for å gjøre utvendig glatt og selv koble skjermene. Hvis paneler av din Chevy justeres, kan du prime lastebilen. Etter at primeren er tørr, male lastebilens eksteriør.

• Gjenopprett alle levedyktig makt komponenter og gjenopprette disse deler, inkludert motoren, radiatoren, Dynamo, overføring og forgasser. Undersøke bremsesystem, drivakselen og startpakke for levedyktighet. Erstatt deler etter behov. Kontrollere tilstanden til akslene, og erstatt hvis den er skadet på noen måte. Heise motoren komponenter, senk dem inn i lastebilen og installere. Arbeid langsomt skadet disse komponentene.

• Sikre levedyktigheten til alle elektriske komponenter, erstatte skadede ledninger og stykker. ReWire frontlysene og baklysene, deretter installere bremsesystemet under Chevy lastebil. Fest den fremre og bakre støtfangeren til rammen, deretter installere et nytt eller gjenopprettet frontruten. Knytte alle speil og Vinduer, og krom nytt utvendig trim. Knytte nye hjul til akslene. Fjerne jack står. Lavere lastebil til bakken.

• Installer interiøret ved å installere frisk tepper, deretter nytt polstrede seter. Opprettholde din 1960 Chevy autentisitet ved hjelp av originale farger og lignende materialer brukt til fabrikkinnstillinger. Installere alle interiør tilbehør, inkludert konsoll, kontroller, dørpanelene og håndtak. Når alle indre mekanismer har blitt testet og vist seg for å være i stand, test kjøre Ford lastebil å fullføre restaureringen prosessen.