Nnywellness.com

Hvordan erstatte eller reparere en iPhone


En iPhone kan bryte for mange grunner. Mange brukere har støtt på lignende problemer, og en god del informasjon finnes på reparere skadet iPhones i relativt liten kostnad. Hvis reparasjonen iPhone utover av kompetanse eller bare ikke mulig med verktøy du har, kan det være nødvendig å erstatte iPhone.

Instruksjoner

• Skipet iPhone til en iPhone reparasjon stedet å ha løst Hvis den har en skadet skjerm eller andre ødelagte komponenter. Mens skjermen er det vanligste skadet på en iPhone, tilbyr disse nettstedene andre reparasjoner. Tiden det tar for å fastsette iPhone varierer, men det bør ikke ta mer enn en uke. Være forsiktig og forskning ulike selskaper før du sender din iPhone dem.

• Ta telefonen inn i en Epleforretning hvis du kan overbevise dem at telefonen brøt gjennom ingen feil på egen hånd. Dette er usannsynlig, men det er verdt et forsøk. Hvis de ikke vil erstatte den gratis, så de vil trolig tilby å selge deg en "ut av garantien" telefon. I mange tilfeller Apple nå erstatte skjermen rett i butikken i ca 20 minutter, men dette kan koste mye penger.

• Prøve å fikse ødelagte iPhone selv. Men er dette også den mest risikable metoden. En av den største risikoen reparere din egen iPhone er at det trolig vil annullere garantien. Heldigvis er det flere instruksjonsvideoer som detaljer hvordan erstatte iPhone-skjermen. Forfølge dette alternativet bare hvis du er sikker på din evne til å reparere iPhone og vet noen ting om fiksing og triksing med elektronikk. En av disse videoene finner du her http://www.youtube.com/watch?v=k3-i5PyYhiQ.

• Hvis iPhone er vann-skadet, kan det ikke være for sent å lagre den. Hvis du nylig neddykket iPhone i vann og det ikke slås på eller ikke flytte forbi Apple lessing skjermen, er det sannsynlig at du har dette problemet. Blåse tørr iPhone på bunnen der du kobler din data ledning og toppen der SIM-kortet og hodetelefoner går i ca 20 minutter etter tørke den med en mikrofiberklut. Senk iPhone i en bolle med ris eller silica pellets til å trekke enda mer fuktighet ut av den mens den er koblet. Hvis dette ikke fungerer, må du erstatte den.

Tips og advarsler

  • Apple Store har endret sin politikk om ut garantien, vann-skadet iPhones. Nå vil trekke ut SIM-kortet og bytte håndsettets skadet med en pusset, arbeider for en brøkdel av hva kjøper en ny iPhone vil koste.