Nnywellness.com

LCD Wall Mount instruksjoner


LCD Wall Mount instruksjoner

Montering av din nye LCD (liquid crystal display)-TV krever bare litt tålmodighet, noen forsyninger og et ekstra par hender. Du skal kunne gjøre jobben selv og lagre den installasjon kostnadene å bruke på snacks for det store spillet.

Beliggenhet

Bestem hvor du vil TV å gå. Unngå å plassere TVEN rett overfor lyskilder som dette medfører gjenskinn på skjermen. Sitteplasser hensyn bør også være på toppen av kriteriene når du bestemmer hvor du vil LCD.

Monteringssett og verktøy

Med mindre det er inkludert med LCD-TV, finner de beste tilbudene på LCD-TVEN veggmontering på Internett. Før du kjøper monteringssett, kontrollerer du at den er kompatibel med TVEN. For verktøyene må en skrutrekker, en SAG, en drill og noen form for å sørge for at TVEN ikke hang crookedly.

Montere LCD-TV

Bore to i veggen for å gi støtte for montering bolter, som tåle vekten av TVEN og monteringsbraketten. Fest monteringsskinnene på baksiden av TVEN. Gi skinnene en liten trekk å sjekke de ikke slip.

Siden LCD-TVer med mange kabler, kan du skjule dem ved fiske dem gjennom veggen. Hvis du vil skjule kablene på denne måten, så et hull i veggen bak TVEN, og så et hull nær utløpet hvor kabler kommer ut. En mindre-påtrengende måte å skjule kablene er for ordne dem pent eller gjemme seg bak et møbel.

Bruke ditt nivå, lage blyantstreker på veggen der du vil TV. Du kan også henge en plakat på veggen som en test. På dette stadiet vil sørge for din TV ikke vil henge crookedly på veggen. Bore hull hvor ditt monteringsbraketten vil bli skrudd inn i veggen. Skru monteringsbraketten inn i veggen. Dobbeltsjekk din bolter for tetthet. Få en venn til å hjelpe du løfter TVEN på monteringsbraketten. En LCD-TV kan veie opptil 75 pund. Stå tilbake og gi LCD TV se fra sofakroken å sørge for at alt er rett.