Nnywellness.com

I9 vs i68 mobiltelefoner


Til tross for besittelse "i" prefiks, som er en vanlig stift av Apple-produkter, som iPod, iPhone og iPad - Apple, Inc., produserer ikke i9 eller i68 mobiltelefoner. I stedet, den USA-baserte Motorola, Inc. produserer i9 vekst mobiltelefon mens Kina-baserte BlueLans kommunikasjon selskapet produserer SciPhone i68 mobiltelefon. En av de viktigste forskjellene mellom to telefonene er at mens i9 har en original design, i68 er en iPhone "klone," som betyr BlueLans kommunikasjon designet telefonen ser ut som - og utføre som - Apples iPhone.

Design

I9 har en flip- eller clamshell - formfaktor, som betyr det cellphone primærskjermen skjermen brettes opp og ut fra sin tastaturet. Sammenligning har av i68 en touch-skjerm, bar formfaktor, som betyr at den mangler skyve eller folding deler og også mangler et fysisk tastatur. I lukket posisjon, har i9 dimensjoner 2.1 inches bredt med 0,6 inches dypt med 4,1 inches høy. Sammenligning av i68 har dimensjoner 2,4 inches bredt med 0,4 inches dypt med 4,6 inches høy. To cellphones er i9 tyngre på 4,7 oz. I68, veier sammenligning 3,9 oz.

Mobil teknologi

En viktig nytte av i9 over i68 er det tidligere bruk av en mer avansert mobil teknologi. Spesielt kan i9 operere over 800 og 900 frekvensbånd Motorolas integrert Digital forbedret nettverk eller iDEN. Sammenligning av i68 virker over 850, 900, 1800 og 1900 frekvensbånd av Global System for Mobile Communications eller GSM, nettverk. Mens både iDEN og GSM-teknologi bruker tid divisjon flere tilgang for tildeling frekvenser til enkelte abonnenter, inkorporerer iDEN en toveis radio funksjon som GSM mangler. Denne funksjonen gjør i9-brukere siden andre nettverk abonnenter direkte - gratis - uten å bruke opp nettverket minutter.

Kameraet

I motsetning til i9, i68 gir dobbelt integrert kamera: en front-mot kamera og en bakovervendt kameraet. Begge kameraene har oppløsning på 1,3 megapiksler, som betyr at hvert kamera kan ta bilder med 1,3 millioner små kvadrater av belysning. Til sammenligning har i9 bare en enkelt, bakovervendt kameraet. Dette kameraet kan imidlertid gi bedre bildekvalitet enn noen av de i68 kameraer. Spesielt har den i9 kameraet en oppløsning på 3.1 megapiksler, som betyr at det kan ta bilder med 3,1 millioner små kvadrater av belysning.

Skjerm

Som en vende telefon, i9 har to skjermer: en primær, interne skjerm og en sekundær, ekstern skjerm. Den i9 primære skjermen har en diagonal størrelse 2.2 inches og en oppløsning på 240 x 320 piksler. mens den sekundære skjermen har diagonale størrelse på 2 tommer og en identisk oppløsning som sin primære skjermen. Sammenligning har av i68 bare én skjerm. Men denne skjermen er større enn noen av de i9 skjermer, har en førsteklasses oppløsning og er berøring-følsom. Spesielt har den i68 skjermen en diagonal størrelse på 3,2 inches og en oppløsning på 800 x 400 bildepunkter.