Nnywellness.com

Bruke en ansikter visuelle bildet oppringingsprogram


Hvis du bruker telefonen ofte, vet du at det kan være vanskelig å raskt trekke opp og ringe noen i kontaktlisten. Ansikter visuelle bildet oppringingsverktøyet er en app for iPhone som lar deg sortere kontaktene mest brukte i ett program som kan du bare ta et bilde av ansiktet å kalle dem. Bruke dette programmet må du legge til bestemte kontakter i programmet for senere bruk.

Instruksjoner

• Trykk på "Ansikter" ikonet på ditt hjem skjermen eller programmer åpne programmet, når den er installert. Trykk på "Legg til" knappen, som har en "+" på den, legge til en kontakt på startskjermbildet i programmet. Du vil bli tatt til en skjerm med flere "Legg til"-knapper. Trykk til å gå til kontaktene.

• Bla gjennom kontaktene til du finner den du vil legge til app. Tapp kontakten du legger dem til i listen. Trykk snarveien du vil bruke for denne personen (telefonnummer, e-post, tekst), og trykk "Add." Du vil bli tatt tilbake til hovedmenyen "Legg til", og bildet for denne kontakten vil ta plassen til en av knappene "Legg til". Gjenta prosessen for hver "Add"-knappen til du har lagt til alle kontaktene du ønsker.

• Trykk på "Slett"-knappen nederst til venstre i hovedskjermbildet til begynner å slette en kontakt. Når du gjør dette røde skjermbildet. Trykk på bildet av kontakten du vil fjerne. Da spurte «Er du sikker på at du vil fjerne kontakten?» trykk knappen "Ja".

• Trykk på "Endre", som er formet som to pilene nederst til høyre på skjermen, ordne kontaktene. Når skjermen blir oransje, Tapp kontakten og dra den til plasseringen du vil flytte den til. Det vil bytte steder med kontakten i denne plasseringen.

• Tapp bildet av kontakt på hovedskjermen aktivere snarveien du har lagret for denne personen. Trykk på "Avslutt"-knappen for å forlate programmet når du er ferdig.