Nnywellness.com

Finne ut om en mobiltelefon er avlyttet


Hvis du har fått høre merkelige lyder og rare trykke på mobiltelefonen din i det siste, ikke få panikk. Du er sannsynligvis bare litt paranoid. Men telefonen feil kan være en skremmende og måter å finne ut om du virkelig har blitt tappet. Ta en titt på disse tipsene for pinpointing en pesky avlytter.

Instruksjoner

• Overvåke batteriet. Hvis du mister uvanlig mengder juice eller ha et dødt batteri etter en fem minutters samtale kan dette være en indikasjon på at telefonen har vært bugged.

• Føle temperaturen i cellen når det ikke er i bruk. En oppvarmet telefon er normalt under bruk, men i perioder med nedetid telefonen bør være ved romtemperatur. Hvis det er varmt etter å ha sittet i timevis er det grunn til bekymring.

• Lytt etter en konstant summende. De fleste mobiltelefoner har en lav nynne mens i bruk, men gjøre nervøs, inkonsekvent lyder når opphengt. Hvis telefonen gjør en konstant, strømlinjeformet buzz lyd når du ikke er på samtaler du kan ha et problem.

• Merk cellen for rare endres og skrapete lyder. Tenk på det som Rice Krispies korn. Hvis cellen har konsekvent "snap, knitre og pop", kan du bære en feil.

• Teste cellen ved å fjerne batteriet i 24 timer. Ved å fjerne batteriet, du er å kutte av all kommunikasjon til telefonen (forhåpentligvis). Skifte batteri og se på telefonen. Det kan være en feil hvis den fortsetter den merkelige lyder, lavt batterinivå og varme.

• Kontakt politiet. Tenk nøye før du kontakter rettshåndhevelse. Hvis du vil gå gjennom med dette trinnet, har de fleste politistasjoner utstyr som kan teste telefonen for en feil.

Tips og advarsler

  • Tenk på din siste telefonsamtaler og informasjonen har blitt videresendt disse diskusjonene. Hvis du begynner å legge merke til at folk vet mer enn du har avslørt, kan du offer for en feil.
  • Husk - sjansene er slank at mobiltelefonen er faktisk avlyttet. Lyder, lavt batterinivå og varme kan være overforbruk, dårlig tilkoblinger eller generelle forstyrrelser.