Nnywellness.com

Hvor å erstatte Fuel filteret i en 2001 BMW 330xi


BMW 330xi er en all-wheel-drive bil som var en del av generasjon E46 3-serie. E46 er vidt betraktet som en av de beste 3-serie i modellens historie. For å sikre at drivstoff system er i god stand og fortsetter å gi en pålitelig forsyning av drivstoff til motoren, bør dieselfilter erstattes hver 30 000 miles. Som alle E46 3-serie, den 330xi dieselfilter ligger under førersiden av bilen og er lett å erstatte.

Instruksjoner

• Frakople batteriet ved å fjerne den negative terminalen. Dette er den svarte kabelen. Løft førersiden av bilen med et gulv jack og senke den på en jack-stand. Du kan også kjøre bil på ramper får tilgang til drivstoff.

• Finn metall skjold som er under bilen på førersiden og gasstanken. Ta ut boltene som holder skjoldet en socket og en skralle. Fjerne skjerme og sett det til side.

• Sted et par låse tang på drivstoff linjer på hver side av dieselfilter så brennstoffledningen er presset sammen, som forhindrer drivstoff søle ut når linjene er fjernet fra filteret.

• Fjern filteret fra sin braketten. Braketten har en bolt som kobler braketten til filteret. Bruk en skrutrekker til å løsne slangeklemmer som holder drivstoff linjene til filteret. Trekk ut drivstoffslanger av filteret. Fjern filteret og kaste den.

• Installere det nye filteret i samme retning som den gamle. Kontroller at pilen på filteret vender mot fronten av BMW. Stramme bolten som holder braketten på, så stramme slangeklemmer. Fjern de låse tang.

• Installere skjoldet. Senk bilen tilbake til bakken. Koble batteriet. Slå bilen tenningen på og et par ganger uten å starte motoren, og vri nøkkelen til "På" posisjon og start motoren.