Nnywellness.com

Hvordan du justerer en bil forsterker


Installere en forsterker til bilens lydsystem er en fin måte å forbedre lyden og egenskapene til stereoanlegget mobile. Men hvis du ikke stiller forsterkeren riktig, du vil ikke få nesten hele potensialet av bilen forsterkeren. Mens det er mange forskjellige modeller av bilen forsterker, forstå hvordan å gjøre noen grunnleggende tuning justeringer vil gå en lang vei å forbedre lyden din forsterker gir. Best av alt, tuning din forsterker krever ikke noen spesielle verktøy.

Instruksjoner

Angi høypass-filteret

• Angi høypass-filteret for å sikre at du får riktig frekvensområdet signaler til din mindre, fulltone høyttalere. Høypass-filteret blokkerer lave frekvenser og lar høyere frekvenser pass til høyttalerne. Hvis din forsterker er koblet til full range høyttalere, som dør høyttalere, er disse høyttalerne bære vekten av reproduserbar instrumenter og vokal i musikken.

• Se på din forsterker for en bryter eller knappen merket "high-pass." Hvis kanalen er koblet til full range høyttalere, slå den "på" eller justere knotten så det er ca 100 Hz.

• Lytte til musikk du kjenner godt. Juster innstillingen nedover hvis du ønsker litt mer bass i full range høyttalere, eller justere innstillingen oppover hvis lyden av din full range høyttalere er gjørmete eller for bassy.

Angi Low Pass-filteret

• Angi low pass-filter for å sikre at du får riktig frekvensområdet signaler å din subwoofer. Low pass-filteret blokkerer høye frekvenser, og lar lavere frekvenser pass til sub. Hvis din forsterker er koblet til en sub, vil denne høyttaler å konsentrere seg om lows, ikke høyder.

• Se på din forsterker for en bryter eller knappen merket "low pass." Hvis kanalen er koblet til full range høyttalere, slå den "på" eller justere knotten så det er ca 100 Hz.

• Lytte til musikk du kjenner godt, og justere innstillingen nedover hvis for mye av mid-range kommer gjennom din ubåt eller justere innstillingen oppover hvis du ønsker litt mer av den midt reproduseres av din subwoofer.

Angi Bass Boost

• Hvis du vil mer "thump" av din subwoofer, definerer du bass boost. Mange forsterkere har en bassforsterking krets som vil legge et løft til lydutgangen på en lav frekvens, gjør din subwoofer mer effektivt.

• Slå på bass boost (en av/på bryter) og lytte til lyden.

• Hold det på hvis du liker lyden. Hvis bass boost er en variabel knute, justere den opp eller ned for kampen din smak i bass.