Nnywellness.com

Drivstoff pumpe videresending plasseringen på en 2001 Toyota Tacoma


Toyota utgitt Tacoma pickup midtveis gjennom 1995-modellåret, som erstatning for Toyota pickup - tidligere kjent som Hi-Lux. 2001 Tacoma hadde tre motorer tilgjengelig: en 2,4-liters fire-sylinder, en 2.7-liters firesylindret og en 3.4-liters V-6, som hadde en elektrisk drivstoffpumpe levere drivstoff fra gasstanken til motoren. Et relé viser pumpen på og av med tenningen. Når 2001 Tacoma relé mislykkes, gjør å vite beliggenheten reparasjon raskt og enkelt.

Finne under panseret Junction blokken

Toyota plassert 2001 Tacoma under panseret krysset bock - som huser relays og sikringer--på førerens side av motorrommet, like bak batteriet. Det er svart i fargen og har en plast lokket på toppen av den.

Finne drivstoffpumpe stafett

2001 Tacoma bensinpumpe reléet - kjent som EFI relé på 2001 Tacoma - er inne under panseret krysset blokken. Fjern plast lokket fra krysset blokken, og drivstoffpumpe stafett er på langt høyre side av krysset blokken; Det er andre reléet fra bunnen.

Erstatte drivstoffpumpe stafett

Skifte 2001 Tacoma drivstoffpumpe stafett er en lett oppgave. Rykk den likefram opp fra krysset blokken, bruker en liten wiggling bevegelse fjerne til. For å installere en ny stafett, kø utstikkerne på bunnen av relé opp med sporene i krysset blokken, og trykk stafetten i krysset blokk.