Nnywellness.com

Kan du motta digitale signaler med Off-Air antenne?


Kan du motta digitale signaler med Off-Air antenne?

Forvirring overflod om hvilke typer antenner er effektive for lokal kanal mottak helt siden bryteren mandat til digital-TV i 2009. Begrepet "off-air antenne" er synonymt med digital antenne og HD-antenne. Når installert, tillate antenner gratis lokale kanalen ser på digital-signal-ready TV.

Funksjonen

Antennene er medier som fange kringkastingssignaler fra luften og sende dem via en kabeltilkobling til TV. Broadcast TV signaler overføres i HD- eller standard-definisjon, utelukkende digital formatter. TV, ikke antenner, må evner som tillater dem å lese disse signalene.

Typer

Når du velger en antenne utseende for evner som område og få. Også er størrelsen på antennen direkte relatert til signalstyrken det får. Ignorere begreper som "HDTV" eller "nødvendige for digital-TV." Dette er markedsføring vilkår å lokke kundene til å velge en antenne over en annen. Alle fungerende antenner er digital klar og vil motta en HD signal hvis det finnes.

Geografi

Din geografiske plassering er viktig når de bestemmer seg en antenne. Det er best å konsultere en profesjonell som vil vurdere mulige kilder til signalforstyrrelser og hvor å overvinne dem. Han skal også kunne å instruere deg hvordan varierer mye antenne behov for maksimal visning.