Nnywellness.com

Hvordan koble en Comcast HD-kabel til en PC


Hvordan koble en Comcast HD-kabel til en PC

Bruke PC-skjerm som en HDTV å se Comcast HD er en flott måte å spare penger ved hjelp av en enkelt enhet til flere oppgaver, i tillegg til å spare plass i mindre rom og media sentre. Moderne LCD-skjermer kan støtte oppløsninger opp til og utover 1080p (1920 x 1080) som vel som 720p (1440 x 720) og "standard definisjon" 480p (640 x 480). Comcasts' HD converter kabelbokser bruke en av to tilkoblingsmetoder for for HD-video: komponent eller HDMI. Å finne de aktuelle inngangene på Pcens skjerm og koble dem er alt det tar for å nyte Comcast HD TV på dataskjermen.

Instruksjoner

• Bestemme hvilken tilkoblingsmetode Comcast HD converter boksen bruker. Bruk grafikken i ressurs-delen hvis du har problemer med å identifisere tilkoblingsmetoden.

• Løsne kabler koblet til TVen eller andre enheter.

• Finn den riktige porten på siden eller bak på skjermen. Plugg kabelen fast til den aktuelle porten. Bruke kontrollene på forsiden eller siden av skjermen, velger du riktig input kanalen. Metoder varierer fra produsent til produsent, så se brukerhåndboken eller produsentens webområde hvis du har problemer med å finne riktig inn kanalen.

Tips og advarsler

  • Bildeoppløsningen bestemmes av boksen converter så du ikke trenger å endre skjermens oppløsning på alle.
  • Hvis skjermen har flere innganger, kan du bruke den både en dataskjerm og TV ved veksling innganger.
  • Hvis skjermen har en HDMI-port, men Comcast omformer boksen har komponent utganger eller omvendt, må du kjøpe en komponent til HDMI omformer.