Nnywellness.com

Hvordan erstatte Panasonic G10 høyttalere


Hvordan erstatte Panasonic G10 høyttalere

Panasonic G10 er en plasma HDTV. Høyttalerne på innsiden av TV kan gå dårlig hvis volumet er skrudd opp for høyt. Hvis du har problemer med din Panasonic G10 høyttalere, kan du erstatte dem. Du trenger ikke å være en Panasonic-tekniker for å få din G10 høyttalere erstattet. Du kan gjøre det selv med litt stresset og bare noen få verktøy som finnes i hjemmet.

Instruksjoner

• Koble G10 fra strømuttaket på rommet. Fungere ikke på TV mens den er koblet til en elektrisk kilde.

• Bruk en stjernetrekker til å fjerne skruene som holder bakpanelet på TV enheten casing. Trekk bakpanelet fra toppen av G10 å fjerne den.

• Tillate casing å åpne i en L-figur. Finn G10 høyttalerne i TV. Du bør finne en høyttaler på venstre side av TV og en høyttaler på høyre side av TVEN. Bruk fingrene til å trekke høyttalerne av deres bolig.

• Fjerne høyttalerledningen fra høyttalerne med fingrene. Ledningene bør gå av ved å trykke på de røde og svarte klemmer. Høyttalerkablene inn nye høyttalerne og deretter sette den nye høyttalerne i høyttalerkabinettet.

• Sett på igjen bakpanelet på TV, og erstatt deretter skruene som holder den på plass. Koble TVEN og skru volumet opp for å teste nye høyttalerne.