Nnywellness.com

Hvordan endre hodelykt på en 1994 Toyota 4-Runner


Hvordan endre hodelykt på en 1994 Toyota 4-Runner

4Runner er en sport utility kjøretøy designet og produsert av Toyota Motor Corporation. 4Runner er utstyrt med to frontlyktene. Headlamps gir belysning veien og omkringliggende kjøretøy eller objekter under mørke kjøring timer. Headlamps er også nyttig som et sikkerhetsnett under dårlige værforhold. Hvis hodelykt blir skadet, kan du erstatte den umiddelbart. Erstatte headlamps på en 4Runner krever litt tålmodighet siden plassen er begrenset til å arbeide med.

Instruksjoner

• Park 4Runner og slår av motoren. La bilen avkjøles i en halvtime å hindre potensielt alvorlige forbrenninger.

• Åpne panseret på bilen og Finn hodelykten som skal erstattes. Det er en elektrisk kontakt koblet til baksiden av lampe. Dra kontakten ut og legg den til side.

• Ta ut boltene rundt hodelykten bruker en socket skiftenøkkel. Bolter er lett identifiseres rundt hodelykten. Det er en skjult bolt under hodelykten. For å få tilgang bolt denne må du bruke en 10mm spinner skralle. Dette sikrer du kan fjerne bolten uten å fjerne tilleggskomponenter.

• Skyv frontlys av 4Runner. Hvis frontlys er skadet eller ødelagt, kaste den.

• Skyv erstatning frontlys inn i 4Runner. Erstatt hver bolt og stramme for å sikre. Erstatt undersiden bolt forsiktig med 10mm spinner ratchet. Dette krever litt tålmodighet å få bolten på riktig måte. Når alle bolter er erstattet, plugg den elektriske kontakten på baksiden av hodelykten. Gjenta disse trinnene, om nødvendig, for den motsatte hodelykten. Lukke panseret på bilen.