Nnywellness.com

Fakta om hybridbiler & Alternative drivstoff


Fakta om hybridbiler & Alternative drivstoff

Biler som bruker minst to ulike kilder til makt anses hybrider. De vanligste typene kombinere elektrisitet med en vanlig forbrenningsmotor kjører på noen form for bensin eller diesel.Definere alternative drivstoff er case-spesifikk. For eksempel i biler anses batteridrevne elektriske motorer alternativ, mens i golfbiler de har vært normen i flere tiår. Som etterspørselen stiger for hybridbiler som bruker ulike brensel, blir kunnskap om dem avgjørende.

Hybrid elektriske biler

De mest drevet og populære hybrid elektrisk bil er Toyota Prius, som først kom på markedet i 1997. I Prius arbeider tradisjonelle forbrenningsmotor samtidig med en elektrisk motor for å kjøre bilen. Det er antatt at avansement i batteri-teknologi vil gi større rekkevidde til den elektriske motoren, redusere vekt og kostnader samtidig forlenge levetiden. Alternative batterier som kadmium celler blir undersøkt, mens plug-in hybride elektriske kjøretøy kan lades ved å feste dem til en elektrisk kilde. Komplett elektriske motorer nytte både denne funksjonen og bedre batteri-teknologier.

Biodrivstoff

Bio-diesel og etanol er de vanligste biodrivstoff brukes i biler. Etanol laget av fermenting sukker fra bio-masse. Stigende priser og knapphet har fått skylden på etanolproduksjon fordi mange planter i prosessen, for eksempel korn, er også matavlinger. Dette har gitt motivasjon for ulike kilder av etanol. Ifølge Department of Energy, cellulosic etanol "er laget av svært kompleks sukker polymerer og generelt brukes ikke som en matkilde.

Hydrogen

Ifølge-hydrogencarsnow.com, ble den første kommersielle hydrogen bilen utleid til en California familie i 2005. Dette var det Honda FCX. Emitting bare vanndamp er en fordel av hydrogen brenselceller. Ulemper inkludere massive infrastruktur transformasjon for bred skala bruk, monetære kostnadene og volatilitet. Hydrogen finnes ikke på sin egen og må gjøres gjennom prosesser som elektrolyse, som kan være dyrt. Det er hydrogen hybrider, som driver mye som HEVs, ved å slå en elektrisk motor ved bremsing.

Solenergi

Mens ulike solenergi teknologi har gjort fremskritt på andre fronter, som generelt kraftproduksjon og solenergi termisk oppvarming, har solenergi biler ennå ikke nådd kommersielle status. Mens en januar 2009 forbundet annonsert pressemelding at Japans Nikkei avisen sier Toyota hemmelighet jobber med en solcelledrevet bil, sannheten av dette ikke er kjent.

Betraktninger

Miljøspørsmål oppstår selv med biler som kjører på "ren" brensel. Elektriske biler har problemer med avhending, biobrensel fortsatt slipper ut klimagasser og noen bil må bruke naturressursene skal bygges. Obama-administrasjonen synes å satse på HEVs som nærmeste fremtid. Det "Investere i ren energi fremtiden vår" faktaarket statene på whitehouse.gov at The American reinvestering Recovery Act av 2010 inkluderer $39 milliarder i energi investeringer og høydepunkter "støtte amerikanske produksjonen av avanserte batterier trengs for plug-in hybrider." Det er ingen bestemt omtale av andre alternative drivstoff teknologier for biler.