Nnywellness.com

Hummer Tips


Hummer Tips

Bilen kjent som "Hummer" ble utviklet i 1979 av AMC. Hummer står for "høy mobilitet flere formål hjul kjøretøy.» Det ble forkortet til HUMVEE. Og derfra det fikk kallenavnet "Hummer." Eiere av Hummers bør innse at bilen krever noen spesielle hensyn.

Stor garasje

Vær oppmerksom på at en full størrelse Hummer er en av de største kjøretøyene eid av gjennomsnittlig borgere. En typisk forstads type garasje passer en Hummer, men kan være svært stramt. Før du kjøper en Hummer, må garasjen vil være i stand til å håndtere den ekstra stor størrelsen av kjøretøyet.

Forbruket av gass

Hummers er store, holdbare biler som har et rykte for å kunne gå overalt. Men som holdbarhet kommer med en pris. Hummers er ikke kjent for effektiv gass kjørelengde. Forstå at hvis du velger å kjøre en Hummer regelmessig, vil du se bensin kostnadene stiger. I noen tilfeller kan økningen bli betydelige.

Unngå lange turer

Hummers er utmerket off-road kjøretøyer. De er ekstremt slitesterk og robuste, håndtere alle slags vanskelig terreng. Men er på motorveien og lange turer, de ikke de mest komfortable bilene på markedet. Når det er mulig, kjøre Hummer på korte turer eller turer som går inn i tøffe forhold. Velg en mer økonomisk, komfortabel ridning kjøretøy for lange turer.