Nnywellness.com

Hvordan sette opp en DVD-spiller & opptaker med en RF-Modulator for å ta opp DVDer


Hvordan sette opp en DVD-spiller & opptaker med en RF-Modulator for å ta opp DVDer

RCA-kontaktene er en vanlig funksjon på de fleste TV produsert i dag, men dette var ikke alltid tilfelle. Hvis du eier en eldre modell FJERNSYNSAPPARAT som ikke har RCA inngang knekt, og du vil koble en DVD-spiller og opptaker til denne TVEN, må du bruke en ekstern RF-modulator. Generelt, for å koble DVD-spiller og opptakeren til TVEN, TV må ha kapasitet til å motta RCA signaler. Koble en RF-modulator til TVen eldre modell gir det denne evnen.

Instruksjoner

• Koble en 75-300 ohm matchende transformator til twin antenne ledningene på baksiden av TVEN. Dette trinnet er bare nødvendig hvis du bruker en veldig gammel modell-TV som ikke er utstyrt med en RF-inngang (koaksial). Hvis TVEN har en RF-inngang, hoppe over trinn 1 og fortsette til trinn 2.

• Hekte din RF-modulator til TVEN. Bruk en koaksialkabel koble RF utdataene fra RF-modulator til RF-inngangen på TVEN eller 75 til 300 ohm matchende transformator. Hvis du har en annen enhet som er koblet til TVEN (for eksempel en kabel eller satellitt) som også må bruke din TV koaksial inngang, kan du koble den koaksiale utganger fra begge enhetene (RF-modulator og den andre enheten) til RF på en koaksial splitter. Bruk deretter en koaksialkabel koble RF utgangen på bryteren koaksial til din TV RF inngang. Bryteren koaksial gir deg muligheten til å koble flere koaksial utganger til enkelt koaksialinngang. Bare flytte innstillingen koaksial-bryteren til å velge hvilken enhet du vil motta utsignal fra til enhver tid.

• Koble en ende av en satte / V ledninger til A / V-utgang kontaktene på DVD-spiller og opptaker. Matche fargen på jack til fargen på pluggen (rød til rød, hvit til hvit og gul til gul). Koble den andre enden av disse ledninger til A / V-inngang kontaktene på RF-modulator.

• Stikk den ene enden av et annet sett av A / V ledninger til A / V-utgang kontaktene på baksiden av din kabel, satellitt eller digital omformer boksen (som er aktuelt). Matche fargen på jack til fargen på pluggen. Sett den andre enden av ledningene i A / V-inngang kontaktene på baksiden av din kabel, satellitt eller digital omformer-boksen.

Tips og advarsler

  • Hvis en RF-modulator har brukes til å koble TVEN til en DVD-spiller og opptaker, er TV trolig en eldre modell analoge TV-apparatet. Hvis du ikke har en kabel eller satellitt boks koblet til denne TVEN på grunn av overgangen til digital-TV må du koble en digital omformer boks til din DVD player og opptaker (som beskrevet i trinn 4) Hvis du ønsker din lokale TV-kanaler.