Nnywellness.com

Hvordan sette opp en MP3-spiller på datamaskinen


Hvordan sette opp en MP3-spiller på datamaskinen

For det meste, når du først kjøpe en MP3-spiller for å lytte til musikk med, må du konfigurere MP3-spilleren til å fungere med datamaskinen. Hovedårsaken til dette er å laste ned MP3-filer på datamaskinen til MP3-spilleren så de vil være tilgjengelige for lytteopplevelsen. Også, helst en fastvareoppdatering er tilgjengelig, du må koble MP3-spilleren til datamaskinen for å oppdatere den.

Instruksjoner

• Fastslå om programvare må være installert på datamaskinen før spilleren er koblet til datamaskinen. Noen spillere, som iPod og Zune, krever eiendomsbeskyttet programvare som følger med spilleren installeres før bruk. Se brukerhåndoken for mer informasjon. (Hvis ingen ekstra programvare er nødvendig, gå til trinn 4.)

• Installere programvare trengs fra installasjons-CDen gitt. Sett inn CDen i datamaskinen, og følg instruksjonene som vises å installere programvaren.

• Åpne programvaren du har installert. Noen programvare kan henvise deg til resten av konfigurasjonen for MP3-spilleren.

• Koble MP3-spilleren til datamaskinen med USB-kabelen. Dette gjør at datamaskinen til å gjenkjenne og installere driverne for spilleren. Du vil også bli bedt om å velge mellom en automatisk synkronisering (alle MP3-filer synkronisert) eller manuell synkronisering (du velger filer for synkronisering).

• Gå til "Min datamaskin" og dobbeltklikk på ikonet for MP3-spilleren. Du kan deretter dra MP3-filer fra datamaskinen til spilleren for avspilling senere. (Dette er bare for MP3-spillere som ikke krever ekstra programvare.)

Tips og advarsler

  • Vurder å bruke en media spilleren for å organisere MP3-spilleren.