Nnywellness.com

Hvordan velge den beste områder for fugletitting og småblødninger


Hvordan velge den beste områder for fugletitting og småblødninger

Flytter fra kikkerter til et småblødninger område er en måte å ta din fuglekikking til neste nivå. En spotting scope tilbyr større stabilitet for visning fugler i feltet, og stativ basen kan gjøre deling området like enkelt som danner en linje. Mens valgmuligheter i sighting og småblødninger omfang kan være forvirrende, kan noen viktige spørsmål om hvordan du planlegger å bruke utstyr begrense feltet muligheter.

Instruksjoner

• Bestemme hvor langt du vil se. For det meste, brukes omfang for mer bedagelig visning enn kikkert. Det vanligste området for birders er 20 x 30 x forstørrelse. Innenfor dette intervallet du fortsatt har en vidstrakt utsikt (nyttig siden fuglene sjelden sitte stille) samtidig opprettholde et klart bilde. Vanligvis er noe over en 50 x forstørrelse best brukt for astronomi.

• Vurder hvor du vil ønske å ta omfanget. Vekt og portabilitet av omfanget og dens tripod bør være viktige faktorer i din beslutning. Hvis du planlegger å reise grov og vanskelig terreng, vil et lys område med en solid bæreveske, mens langsom spaserturer gjennom en nabolaget park kunne romme et større omfang med flere statister. Selv en seks-kilos omfang kan synes tunge etter en time, så velg med omhu.

• Opprette et budsjett. En god omfang kan koste alt fra $100 til over $1000. Bestem deg for et beløp du er komfortabel å bruke før du får knyttet til modell utenfor komfortsonen. Generelt bør du kunne få en god nybegynners omfang for mellom $200 til $500.

• Bestemme hvilke ekstra er viktig. Mest erfarne birders vil anbefale å bruke litt mer på høy kvalitet glass, snarere enn et zoomobjektiv, som mellomtoner zoomer ofte resulterer i forvrengt eller blå kanter. Hvis du planlegger å bruke omfanget for digital fotografering, må den har monteringsutstyr. En birder som liker solid fotturer lurt å betale ekstra for en ryggsekk størrelse omfang, mens noen ledende fuglekikking turer kan være mer interessert i et område med en vinklet søkeren, siden den skal møbleres kortere og høyere seere lettere.

• Lytte til andre fuglekikkere. Spør praktiserende birders, enten personlig eller via forum, hvilke områder er sine favoritter, og som ikke. Det finnes flere nettsteder som imøtekomme til fugletitting med vanlig equipment anbefalinger. Mulig låne en annen birder omfang i feltet. Tilby å bære en rundt en time på din neste gruppe tur, slik at du kan få en følelse for vekten og hva justeringer er nødvendig å sette den opp og ta det.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din lokale fuglekikking gruppe, de har en online bord med lokalbefolkningen som ønsker å kjøpe, selge og bytte omfang.
  • Hvis du planlegger å kjøpe via en butikk, prøve ut områdene i person i butikken først, og deretter pris sammenligne nettet etter den beste avtalen.
  • Før du kjøper en brukt omfang, kontroller at du kan teste det ut at det er ingen feil med speil eller glass.