Nnywellness.com

Hvordan lese en VIN nummer på en Land Cruiser


Hvordan lese en VIN nummer på en Land Cruiser

Hvert Land Cruiser som er produsert har en unik identifikasjonskode kalt et kjøretøy ID nummer (VIN). VIN har både numeriske og alfa tegn som er tilordnet etter hvilken kjøretøy. VIN inneholder all informasjonen som er nødvendig for å identifisere lastebilen fra der den ble produsert til den spesifikke modellen av lastebilen. Du må kunne dekode hvert bestemte tegn for å lese VIN nummer av et Land Cruiser.

Instruksjoner

• VIN nummer på et Land Cruiser ligger på dashbordet til førersiden. Den vises best ved å se på den gjennom frontruten utenfra. Du kan eventuelt finne VIN nummer i brukerhåndboken for bil, kjøpekontrakten og oppgi bilens registreringsnummer.

• Skille VIN nummer i deler. VIN har 17 tegn. De tre første sifrene representerer identifikasjonsnummeret produsenten. Det første sifferet er landet bilen ble produsert, for eksempel J for Japan. Det andre tegnet er produsenten, som i dette tilfellet ville være T for Toyota, som gjør landet kryssere. Det tredje tegnet beskriver kjøretøy som i dette tilfellet er en lastebil.

• Dechiffrere de neste fem tegnene som beskriver Land Cruiser. Disse tegnene beskriver motortypen, produktlinjen, Modellbetegnelsen, serien og tilbakeholdenhet systemet. For eksempel vil produktlinjen staten Land Cruiser for denne bilen.

• Identifisere neste tre tegn som er Land Cruiser produksjons-tall. De beskriver VIN valideringen, kjøretøy modellår og plant der lastebilen ble produsert.

• Se på seks siste tegnene som er Land Cruiser unikt serienummer. Dette nummeret tilordnes til bilen sin rekkefølgen i produksjonsprosessen av Land Cruiser modellen.

Tips og advarsler

  • VIN nummer beskrivelser kan endres fra år til år. Kontakt en Toyota-forhandler for å få en oppdatert listen.