Nnywellness.com

Hvor å fastsette satellitt


Denne artikkelen leder deg gjennom trinnene for å feilsøke din satellitt-boksen. Fleste får veldig frustrert når TV slutter å fungere, og serviceanrop kan være svært dyrt. Hvis du følger alle trinnene nedenfor og mottakeren fortsatt ikke fungerer, vil du måtte bite i kule og ringe firmaet satellitt for en servicehenvendelse.

Instruksjoner

• Starte av avmerker kabeltilkoblingene. Kontroller tilkoblingen fast skrus på baksiden av mottakeren. Hvis det ser ut, er den neste tingen du vil gjøre fysisk gå opp til parabolen. Det er en arm kalt en "LNB" hvor alle koaksial kabler for mottakeren kobler. Kontroller at dette er skrudd på stram. Hvis dette ikke fungerer, fortsetter du til neste trinn

• Koble strømledningen på satellittmottakeren. La det sitte i omtrent et minutt så det kan nullstille seg. Slå mottakeren på. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du prøve neste trinn.

• Ta ut kortet ditt tilgang. Dette kortet er hva validerer mottakeren som din og at det blir fakturert til riktig konto. Slå av satellittmottakeren og trekk ut kortet tilgang. La mottakeren sitte i omtrent et minutt og Skyv kortet inn mottakeren. Hvis dette ikke fungerer, ringe firmaet satellitt og lese kort nummer med representant for å sikre at kortet er gyldig.

• Omgå installert koaksialkabelen. Dette kalles gjør en genser kabel. Ta et målebånd og måle ut avstanden fra din kabel-boksen til parabolen. Du ikke trenger å kjøre kabelen gjennom vegger, rettferdig løpe et målebånd gjennom døren eller vinduet fram parabolen. Grunnen til dette er at det er en test kabel og vil ikke bli permanent installert; du trenger bare å vite hvor mange fot RG6-koaksialkabel må du kjøpe. Du skal kunne gå til din lokale elektronikk butikken og kjøpe en rull med RG6-koaksialkabel og to RF kontakter (sølv endestykkene, en i hver ende av koaksialkabelen) og lage din egen Jumperkabel. Kontroller at du kjøper en god 20 fot ekstra koaksial å gi deg selv litt rom for feil hvis du gjør en dårlig kuttet stund installere RF kontakter. Du må kjøpe en koaksial stripper og en koaksial crimper i elektroniske butikken også. Stripper vil kutte koaksial ned til hvit kappe og la kobber wire intakt og strippet ned. Neste lysbilde på den RF-koblingen og bruke din crimper Crimp bunnen av RF koblingen til koaksial kabel. Hvis kobbertråd er for lang, bare klippe det ned til størrelse med noen wire cutters. Koble denne jumperen på baksiden av satellittmottakeren og Kjør kabelen utenfor til parabolen. De fleste TV trenger ikke en annen koaksialkabelen genser koble til boksen satellitt fordi du vil mest sannsynlig bruke lyd/video (røde, gule og hvite) kabler koble til TVEN fra din kabel-boksen. Hvis dette ikke er tilfelle må du gjøre en andre genser fra kabelboksen til TVEN.

• Skru av RF-kontakten i LNB av satellite og skru genser kabelen til porten. Sjekk og se om du har bildet nå. Hvis du gjør, har du en dårlig kabel. Hvis du fortsatt har noe bilde, er enten din mottaker eller din LNB dårlig. På dette punktet må du ringe for en tekniker kommer ut og reparere din rett eller gi deg en ny mottaker.