Nnywellness.com

Hvordan fjerne en gasstanken fra en 1979 Firebird


Gasstanken i en 1979 Firebird ligger under bagasjerommet, bare frem av bakre støtfanger. Drivstoff filler halsen er direkte bak den bakre nummerskilt braketten, slik at du kan fylle drivstoff på bilen fra en gass pumpe plassert på hver side av bilen. Fjerning av påfyllingsstussen er de eneste virkelige hinder en ellers enkel jobb å fjerne gasstanken. Denne jobben bør ikke foretas noen mangler minst en grunnleggende forståelse av reparasjon.

Instruksjoner

• Høyne panseret og koble fra negative batterikabelen ved hjelp av batteriet terminal skiftenøkkelen.

• Sett inn stikkontakt slangen av væske pumpe i store gass kan og tromme (størrelsen på denne beholderen bestemmes av mengden bensin du har i gasstanken samtidig). Hvis tanken er tom, bare hoppe denne steg. Kjøre inntaksslangen ned i gasstanken og pumpe gass ut av tanken og inn gassen kan eller trommelen. Du kan plukke opp en væske pumpe fra din lokale auto deler butikken (hver pumpe kommer med et sett med spesifikke instruksjoner om hvordan du bruker det). Dette innebærer vanligvis du pumpe et håndtak opp og ned for å flytte væske fra ett sted til et annet. Fortsette pumpe til tanken er tom.

• Heve den bakre enden av Firebird i luften og plassere to jack står under bakakselen, nær blad våren sjakler. Lavere Firebird på jack står og deretter senke kontakten ned og plassere den under gasstanken.

• Bruke socket satt til å fjerne trim rundt drivstoff filler halsen, der halsen strekker seg utover bak lisens plate.

• Bruke socket satt til unbolt de to beholde stroppene holder gasstanken på plass. Disse remmene er kjøre foran til bak, og boltet på i den ene enden og går gjennom en beholde hemmet i den andre. Kontroller at gasstanken holdes på plass av gulvet jack før du fjerner fullstendig bolter.

• Fjern stropper fra deres beholde sjakler mens din holder steadies gasstanken, slik at det ikke flytte sin egen. Sakte senke den gulvet jack og guide påfyllingsstussen ut av stikkontakten ligger bak lisens plate. Når kontakten er helt senkes og gasstanken er lav nok til å få tilgang til toppen, bruke socket Fjern brennstoffledningen og damp utvinning linje.

Tips og advarsler

  • Aldri arbeid rundt bensin mens tenner en sigarett eller røyking. Holde noen annen kilde av ild fra bensin.