Nnywellness.com

Hvor å vikle en ramme for hydraulikk


Hvor å vikle en ramme for hydraulikk

Hvis du tilpasser en bil med nye lav rytter hydraulikk, eller bare reparere en gammel en, er det viktig å forsterke noen strukturelle svakheter i bilens ramme. Innpakning en ramme innebærer sveising sterkere stål den svake punkter i rammen. Det er spesielt viktig å bryte baksiden av bilens ramme, da dette er plasseringen av hydraulikken og denne delen av rammen vil måtte håndtere som 1000 pund av trykk. Innpakning baksiden av rammen riktig vil sikre at den kan håndtere vekten.

Instruksjoner

• Stedet jack står under bilen og ta det opp på baksiden, slik at den bakre rammen er lett tilgjengelig. Siden hydraulikk er vanligvis plassert på baksiden av en bil, er dette den viktigste delen å ramme riktig

• Undersøke den bakre rammen av bilen. Se etter noen åpenbare strukturelle svakheter og prøver å skyve ned på den på forskjellige steder. Hvis rammen bøyer eller flyttes når du legge trykk, burde du planlegge å bryte denne delen av rammen.

• Weld stykker av skrap stål til bilens dødpunkter. Prøv å matche tykkelsen på rammen som mulig; Imidlertid er det bedre hvis din skrap stål er for tykk enn for tynn som du kan male det senere. Kontroller at du sveise stål riktig slik at det er godt festet på alle sider. Måle din hydraulikk og Sammenlign målinger bilens rammen slik at du vet at alle komponentene passer ordentlig. Når du har fullført bak, sikre at resten av bilens berømmelse er riktig pakket. Selv om baksiden av rammen er den viktigste delen for hydraulikk, må resten av rammen også være sterke og holdbare.

• Slipe skrap stål ned slik at bilens rammen har en konsekvent tykkelse. Etter innpakning vises bilen ramme klumpete. Prøv å slipe den for å gjøre rammen fordele press jevnere.

• Påfør et lag med primer og male rammen for å fullføre utskriftsjobben innpakning. Etter maleri rammen, kan du installere hydraulikken og gå videre til neste trinn i reparere bilen.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å heve og senke bilen på hydrauliske heiser, teste den før du tar bilen på veien til sikre at bilens ramme tåler trykket.