Nnywellness.com

Hvordan installere en SLP luftinntak


SLP luften induksjon systemet er en ettermarkedet inntak designet for GM V8-motorer. Det er vanligvis installert på den LS1 og LS2 motorer i Corvette og Camaro. Inntaket bruker en større filter og mer strømlinjeformet rør for å forbedre luftstrømmen og øke både kraft og økonomi. Du kan bolt systemet i bilen med eksisterende skruehullene, noe som gjør dette til en relativt rask jobb.

Instruksjoner

• Slå av tenningen, og la bilen avkjøles i fem timer før begynnelsen arbeid.

• Demontere det eksisterende luftinntak systemet. Skru utover fra ormen røret og fjerne eksisterende inntak slangen og filter. Dette trinnet kan variere noe avhengig av kjøretøymodellen.

• Installere monteringsplaten inkludert i SLP inntak kit. Monter det direkte over radiatoren med medfølgende bindende fat og skruene. Sett inn skruene gjennom fat og inn i hullene på hver side av metallplaten på radiatoren.

• Installere med gummi grommets på SLP utstyrets filteret ved å trykke dem inn i hullene. Installere filter på monteringsplaten bruker medfølgende skruene.

• Skyv SLP inntaket duct i filteret, og Skru slangen klemmen med en skrutrekker. Sett inn den andre siden av røret i lager ormen stasjonen røret. I motsetning til mange kald-luftinntak er det ikke nødvendig å tukle med MAF sensoren eller vakuum linjer for en SLP-installasjon.