Nnywellness.com

Typisk dekning på bil forsikring


Typisk dekning på bil forsikring

Dekningen varierer sterkt av staten og forsikringsgiveren. Ikke å ha skikkelig dekning på bilen din kan forårsake store økonomiske tap i tilfelle en ulykke. Diskuter dine grenser og egenandeler med forsikringsselskapet. De fleste agenter anbefaler opprettholde høyere enn staten minimumskrav - prisforskjellen er liten. Vurdere en lav egenandel med mindre du kan enkelt råd til å betale høy egenandel ut av lommen helst - ulykker er uforutsigbar.

Ansvar

En ansvarsforsikring kreves på alle kjøretøyer på veien. Ansvar politikk grenser og egenandeler varierer avhengig av staten. Hvis du har en ulykke på skyld, er det din ansvarsforsikring som betaler for skader på andre mennesker, inkludert medisinsk og skade på eiendom. Kjøretøy og medisinsk betalinger dekkes ikke av din egen ansvarsforsikring. Selv om det er en stat-mandat minimum, kan forsikringsselskapet øke dekningen for å beskytte dine økonomiske interesser.

Omfattende

En omfattende politikk er et tillegg til ansvar. For dollar dekker mer en måned, denne policyen "andre enn kollisjon." Kjøretøyet er dekket i ulykker som du ikke er feil, for eksempel treffer en hjort eller opprettholde Kjøretøyskade fra en fallende treet. Retningslinjene dekker ikke flom. Omfattende forsikring dekker også tyveri og hærverk. Du kan velge en egenandel på kjøpstidspunktet politikk, som er din økonomisk ansvar mot skader. Det er lurt å holde disse egenandeler lav - egenandeler så høyt som en $1000 ikke kan være nyttig for mindre, mer vanlige former for skade.

Kollisjon

En kollisjon politikk fullfører "full dekning forsikring." Kollisjon inkluderer ansvar, omfattende og kollisjon dekning eller skader på kjøretøyet, selv om du er på feil. Kollisjon forsikring kreves for biler som er finansiert eller leaset for å beskytte banken som låner penger i tilfelle tap.

Uforsikrede eller Underinsured og PIP

En underforsikret bilist kroppslig skade (UMBI) dekker bilen og menneskene i det i eller en ulykke der den andre parten er feil, har men utilstrekkelig dekning betale for skader. Uninsured bilist eiendom skade (UMPD) dekker samme skader, men i tilfelle ved feil partiet har ikke noen forsikring på alle. Både UMPD og UMBI kan inkluderes i politikken har du full dekning, så sjekk med din. En personlig skade beskyttelse (PIP) politikk er nødvendig eller inkludert i noen stater, mens andre ikke tilbyr det. PIP dekker medisinske og begravelse utgifter av mennesker i den forsikrede kjøretøyet, inkludert forsikringstakeren, uansett hvem var feil. PIP dekning kan også dekke deg som du er truffet av en bil eller ri i en bil som har ingen forsikring policy på plass. PIP er staten bestemt - din forsikring carrier kan fortelle deg om det tilbys i din og hva den dekker.

Ekstra dekning

Avhengig av forsikringsselskap og staten, kan du legge ytterligere dekning på politikken som frontruten erstatning. Dette tillegget dekker utskifting av frontruten uten en egenandel. Leie bil dekning, en annen add-on, dekker kostnadene leiebil hvis du har en ulykke og bilen er i butikken.