Nnywellness.com

Iowa kjøring lover for tenåringer


Iowa kjøring lover for tenåringer

Alle stater har ulike kjøring lover og krav til nye teen drivere som er av statistikk, de farligste driverne på veien. Teen kjørende lovene i delstaten Iowa er ikke annerledes, krever tenåringer å være av en viss alder og ha en viss erfaring før de kan komme bak rattet på en bil.

Uteksaminert førerkort

Tenåringer i Iowa nå er pålagt å ha en uteksaminert førerkort, som betyr at de ikke får deres førerkort til 18 år. Dette krever dem til å tilbringe mer tid med sine foreldre eller en voksen verge som vil hjelpe dem å lære reglene av veien og hvordan å kjøre trygt og defensivt. Denne policyen har vist å sterkt redusere ulykker og risikofaktorer for mindreårige som har bare fått sin lisens. Tenåringer må først fullføre kravene involvert mottar en instruksjon tillatelse og en mellomliggende lisens før uteksaminert lisensen fra staten.

Instruksjon tillatelse

Instruksjon tillatelsen i Iowa er tilgjengelig for tenåringer som er minst 14 år. Søkeren må ha skriftlig samtykke fra foreldre eller verge og må signeres i nærvær av en stat sertifisert sensor. Søkere må også bestå en visjon og grunnleggende førerprøven kunnskap.

Når de har mottatt sin kjøring tillatelse, må de holde det i minst seks måneder før du prøver å oppnå en mellomliggende tillatelse. De må også gjøre mye kjøring med en lisensiert sjåfør som er overordnet, verge eller over en alder av 25; kjører 20 timer, minst 2 som bør være om natten. De må også fullføre 30-timers førerens utdanning kurs mandat av staten.

Mellomliggende tillatelse

Mellomliggende tillatelsen i Iowa er siste tillatelsen en driver må få før deres utdannet tillatelse eller full lisens. Drivere må være minst 16 år og holde på denne tillatelsen i minst 12 måneder. De kan kjøre uten en voksen på mellom klokken 5 om morgenen og 12:30 om morgenen, men må overvåkes av foreldre, foresatte eller voksen over 25 år hvis det er utenfor tidsperioden, eller har en skriftlig samtykkeerklæring tilgjengelig. De må også fullføre ti timer veiledet kjøring, hvorav to skal natten. De må også være ulykke eller brudd i tiden denne lisensen er holdt. Dette er fortsatt i kraft til søkeren blir 18 år.