Nnywellness.com

Hvordan kjøpe bilsete dekker


Setetrekk kan legge komfort til bilen, beskytte setene mot falming og slitasje og dekke skader som allerede vises på setet.

Instruksjoner

• Vurdere pris. Det gamle ordtaket, "Du får hva du betaler for," gjelder her. Prisen hjelper signalet kvaliteten på forsiden. Masseproduserte dekker, for eksempel er ofte billig men bygd ikke for å vare. De vil skifte rundt og bære over tid.

• Vet bilens merke, år og stil av setet. Biler kommer med slike sete maler: foran bøtte høy tilbake med justerbar nakkestøtten; foran bøtte tilbake med integrert nakkestøtten; foran bøtte kaptein stolen; vanlig benk, solid foran eller bak; eller delt baksete.

• Vurdere hva slags hodestøtter setene, om setebeltet kommer ut av setet og om setet inkluderer kollisjonspute, elektriske kontroller eller manuelle kontroller. Noen hodestøtter sitte på to innlegg; andre sitte på bare én, men har en spesiell mekanisme. Seter som har kollisjonsputer vises i de nyeste modellene av Volvoer, Lexuses, noen Toyotas og noen Volkswagens.

• Velg sete dekker med materiale som er vannavstøtende, Maskinvask, tøff og holdbart. Det finnes en rekke materialer. Saueskinn tåler varme og kulde, er varm om vinteren og kjølig om sommeren og absorberer svette. Velour, lerret, tweed og Cordoba er bygd for å vare og av god kvalitet.

• Velg dekker fra et selskap som tilbyr en livstidsgaranti.

• Sjekk den gule sider eller Internett for auto butikker, som bærer kvalitet tilpasset sete dekker.

Tips og advarsler

  • Selv om du kjenner modell og år for bilen din, kan det fortsatt være problemer i å velge den riktige setetrekk. Det er variasjoner i samme modell bil. Toyota Avalon, for eksempel kommer med to bøtteseter eller seter som har større bunner enn topper, fordi enkelte modeller kommer med en armlene midt i bøtteseter eller har center konsoller i midten, da de har vanlig bøtteseter. Hodestøtter kan variere, også. For eksempel kommer BMW M-3 todørs med en type nakkestøtten, mens firedørs leveres med en annen type nakkestøtte.