Nnywellness.com

Sony Wega LCD TV feilsøking


Sony Wega LCD TV feilsøking

Sony Wega flytende krystall skjerm (LCD) TV er en ekspansiv, flatskjerm enhet å innlemme noen av selskapets mest avanserte LCD-teknologi. Det er ideelt for filmer, TV og videospill. Men kan selv den beste LCD-TV funksjonsfeil eller opphøre arbeider. Oppdag Wega TV feilsøking strategier for å finne og løse disse problemene så du kan komme tilbake til ser deg favoritt TV-show.

Grunnleggende

Utelukke grunnleggende før mer avanserte strategier for feilsøking. Noen av de vanligste problemene skyldes vanlige feil. Kontroller at Sony Wega LCD TV er koblet direkte til en pålitelig strømkilde og ikke i en forlengelse kabel eller uttak ekspander. En dårlig strømkilde kan forårsake mange problemer, inkludert fargen utfoldelse utgaver, korte circuiting, flimrer og tilfeldig avslutninger.

Dessuten, sjekk at du er i riktig visningsmodus. TV har forskjellige alternativer for inndata, og sette TVEN i innstillingen feil kan føre til en svart eller blå skjerm. Trykk på "Mode" på fjernsynsapparatet til å bytte mellom visningsalternativer.

Til slutt, tørke ned Wega TV foran skjermen med en myk, lofri klut. Fysisk rusk som vanndråper, støv og fingeravtrykk kan forvrenge bildet på skjermen eller føre rare farger. En TV i en høy trafikk område som en stue er spesielt utsatt for å bli skitten.

Tilkoblinger og ledning

Problemer med fysisk tilkoblingskabler kan forårsake vise problemer, inkludert statisk på skjermen, forstyrrelser eller fullstendig feil. Kontroller at kabelen tjenesten er tilkoblet til baksiden av TVEN. Spinne bolten på slutten av kabelen for å kontrollere at det er stramt og koblet fast. Hvis bruker eksterne enheter som en spillkonsoll, må konsollen produksjon kabler er plugget inn riktig inngangene på baksiden av Wega LCD TV. Kablene er farge-kodet (i.e. røde, hvite og gule) og bør kobles til samme farge.

Tilbakestille

Noen ganger Wega TV problemene kan være kablet i sin programvareinnstillinger og enkeltpersoner må tilbakestille TV å tørke sitt interne minne ren. Dette løser vanligvis de fleste programvare-relaterte problemer, inkludert problemer med kanal programvaren eller foreldrekontroll. Nullstill Wega LCD TV til sin opprinnelige fabrikkinnstillingene, trykk og hold på "Reset"-knappen på fjernkontrollen mens TV. Samtidig, trykk og hold knappen "Power" på TV foran skjermpanelet. TV skjermen blinker, deaktivere og slå tilbake på. Slipp begge knappene. Wega TV er nå tilbakestilt, og interne programvarerelaterte problemer skal være borte.