Nnywellness.com

Hvordan fungerer en Owen Magnetic bil?


Hva er en Owen Magnetic bil?

En Owen Magnetic bil er en av de tidligste eksemplene på en hybrid-drevet bil. Den ble produsert av Baker bil selskap fra 1915 til 1921. Stedet har en tradisjonell clutch overføring, bruker Owen magnetiske bilen en patentert magnetiske overføring, noe som gir rolig, støt-fri kjører uten skiftende tannhjul. Disse bilene kom med en seks-sylinder motor produsere 75 hestekrefter. Owen Magnetic var svært kostbart for sin dag og krevde hyppig vedlikehold å sikre magnetiske overføring forble funksjonelle. Bare fire kjente i dag.

Struktur

Owen magnetiske bilen har en tradisjonell motor, men i stedet for et svinghjul tilkobling til en overføring, den har en elektrisk generator koblet til en hesteskoformet magnet, ender som feste rett frem. Ligger mellom utstikkerne magneten er en stål armatur koble til en elektrisk drevet motor. Denne motoren er koblet til en Veivaksel og kjøretur aksel.

Hvordan fungerer en Owen Magnetic bil?

Strømmen kommer fra motoren produserer elektrisitet og forårsaker magneten å spinne. Elektrisk ladet spinning magneten formidler denne energien til den elektriske motoren armatur, forårsaker det å spinne via magnetisk ubalanse. Dette er i hovedsak den samme prosessen som foregår i noen moderne elektriske motor: en magnet spinner rundt en metall armatur å skape bevegelse. Motoren fører veivakselen å snu, formidle denne snu energien til drivakselen, forårsaker bilens hjul å slå. Hastighet styres via en spak ligger ved rattet. Dette endrer strømforbruket strømmer fra motoren generator til elektriske motoren, endre hastigheten som forårsaker bilens hjul å slå.