Nnywellness.com

Fordelene med Beadlock


Off-road entusiaster møte mange farer mens spor kjøring og fjellklatring, spesielt til dekk og hjul. Beadlock felger har en spesiell utforming beskytte perlen av dekket, i tillegg til å hindre skade på felgen selv. Tilgjengelig i en rekke farger og stiler, beadlock felger gi turen en egendefinert off-road utseende.

Ujevne overflater

Beadlocks tilbyr en klar fordel over konvensjonelle felger når utnytte dem i steinete ujevne overflater. Press på sideveggen av en dekk av rock eller ujevnt underlag ofte bryter perlen av en konvensjonell rim der en beadlock holder det trygt på plass. De er ideelle for fjellklatring og trail ridning over stumper og logger der du benytte sideveggen for trekkraft på et objekt.

Rim skade

Samlingen beadlock fungerer som et skjold for rim å forhindre skade ytterkanten av felgen. Dekk perlen selv putene noen innvirkning til beadlock ringen, minimere skader ringen og forebygge skader å felgen selv. Skade på denne delen av felgen overlater ujevn som resulterer i perlen ikke riktig tetting forårsaker det å lekke luft.

Lavt dekktrykk

Beadlock felger lar deg kjøre dekkene med minimal lufttrykket uten perlen skille fra rim som lager felger. Senke lufttrykket i dekkene øker fotavtrykk av dekket som øker det floatation. Det gir deg ekstra trekkraft i sandy og snø forhold samt når fjellklatring. Du kan kjøre off-road dekk med bare noen få pund av trykk som holder slitebanen trygt av felgen.

Punktert dekk

I en situasjon hvor du har et flatt dekk og ingen reserve, vil en beadlock rim tillate deg å reise større avstand før dekket skiller fra felgen, forårsaker bilen bli immobile. Det er også ideelt i trail situasjoner der det ikke noe trygt sted å endre en dekk du kan kjøre på den til du kommer til et trygt sted.

Snu

Beadlock felger er avgjørende når racing dune golfbiler eller lastebiler på hard eller semi-hard overflater. Slå på høy hastighet som off-road racing kan forårsake dekket å rulle av felgen. En beadlock kant gjør bilen til ta hjørner på ekstrem fart uten skade å dekket beadlock har dekket i optimal posisjon.