Nnywellness.com

Hvordan gjenkjenne en klassisk bil Grill


Den amerikanske kjærlighetsforhold med bil har pågått i flere tiår. Hvis du har vært på en klassisk bil show, du kan sikkert sette pris på utviklingen av design og utvikling som har funnet sted med biler gjennom årene. Én komponent synes å gjøre opp mesteparten av visuelle personligheten til en klassisk bil, og det er grillen.

Instruksjoner

• Vet definisjonen av en klassisk bil. Begrepet "classic" brukes for biler som er mer enn tjuefem år gamle, slik at den dekker mye av territorium. Den beste måten å gjenkjenne klassiske Bilen rister er å bryte dem etter æra.

• Forskning de eldre bilene. Klassiske biler fra middels til 1930-tallet inneholdt en wire-stil grill. Grillen var laget av rustfritt wire og hadde en maske ser den. Disse gitre ikke dekorative; de var ment å beskytte radiatoren.

• Verdsette den dekorative epoken. Fra 1930-tallet til midten av 1940-tallet ble klassiske Bilen rister mer dekorativ som brukte metallfelter skjemaet grillen i ulike former. I 1940 og 1950, ble bilen rister utformet med stort horisontale striper, ligner på utseendet til de som er produsert i 2006 og 2007.

• Forstå fremgang. Ved midten av 1950-tallet, ble bilen rister blir stemplet i stedet for samlet fra enkelte brikkene. I noen tilfeller var 3 separate brikker stemplet, og deretter satt sammen for å gjøre en grill. En frankert Grill var vanligvis lengre og mer avrundet enn den forrige stilen. Stempling tillatt for større symmetri, som ble regelen i 1960. Plast ble til slutt, det viktigste materialet i bilen rister og molding erstattet stempling i produksjonsprosessen.