Nnywellness.com

Hvordan påvirker magneter innspillinger?


Magnetisk kassetter

Kassetter består av en tynn plast film (bånd) som er belagt med tusenvis av mikroskopiske magneter. Når en blank tape er produsert, magneter på båndet er orientert i en tilfeldig blanding av polaritet: noen har sine nordenden første og andre har motsatt polaritet (deres Sør ende først). Disse magnetene er både manipulert og tolkes, eller lese, av kassett spiller enheter.

Orientere magneter

Når båndet er tom, ligger tusenvis av små magneter i en tilfeldig fordeling med ingen reell mønster. Når et opptak brukes, men ordner et magnetbånd hode mikroskopiske magneter i et mønster som gjenkjennes av enhetens avspilling hoder. Ved å orientere magneter i et bestemt mønster av vekslende polariteter, kan tape gi lyd eller data når leses tilbake av en kassett spiller.

Elektromagnetisk interferens

Så lenge en tape er holdt i rimelig stabil og lunken miljøer og plastfilm ikke er fysisk skadet, magneter beholder retningen og data eller lydopptak vil være uskadd. Men hvis båndet skulle komme i nærkontakt med en kraftig magnet som en elektromagnet kan enheten reorientere små magneter plast tape i et ugjenkjennelig mønster. Magneter må være svært kraftig - langt sterkere at en typisk kjøkken magnet, for eksempel å oppnå denne effekten, men ulike forhold kan gjøre tape mer utsatt for interferens. I de fleste tilfeller vil alle eller de fleste av dataene på bånd gå tapt etter eksponering for et magnetfelt.