Nnywellness.com

Hvordan få billig brukt mobiltelefoner


Hvordan få billig brukt mobiltelefoner

Finne billige brukte mobiltelefoner er enkelt, og du vil bli fornøyd med pengene du sparer. Få en gratis brukte mobiltelefon hvis du er tålmodig og ikke for kresen. Det er viktig å vite hva du skal se etter og hvordan du får en telefon som virker på nettverket. Lær hvordan finne og kjøpe billig brukt mobiltelefoner.

Instruksjoner

• Se lokalt for en billig brukt mobiltelefon først fordi du vet det fungerer i service-området, og du vil spare på frakt. Sjekk du lokale penny pincher eller samfunnet klassifisert papir og Craigslist.

• Spør på Freecycle for en brukt mobiltelefon i nettverket.

• Spør på sparsommelighet butikker og pawnshops, hvor du kan noen ganger få en grunnleggende telefon for nesten ingenting. Selv om de ikke selge mobiltelefoner, ber hvis du kan la informasjonen i tilfelle kommer. Vær detaljert om hvilken type telefon du trenger.

• Sjekk med venner i nettverket ditt mobiltelefon som kan være klar til å bytte mobiltelefon planer eller få nye telefoner. Hvis sine gamle mobiltelefoner fungerer, kan du få en gratis eller nær den.

• Se etter et røverkjøp på online nettsteder dedikert til selge brukt eller fornyet mobiltelefoner på handelen priser. Auksjon nettsteder som eBay selger også brukte telefoner, og har en funksjon som lar deg koble i ditt postnummer for å sikre at telefonen er betjent i ditt område.

Tips og advarsler

  • Lær om din mobiltelefon operatør og mobiltelefon type for å finne ut hva fabrikater og modeller du kan få for enkleste overføringen.