Nnywellness.com

Hvordan fungerer en Thermocouple?


Hvor er de?

Thermocouples er mye brukt i produksjon og industri når presis temperaturkontroll er nødvendig. De er sjelden innlemmet bolig hjemme, men nyere HVAC enheter benytter dem i noen av de mer effektive modellene av forbrenning brennere på hjemmemarkedet. Fordi de er så nøyaktig lese temperaturforskjeller ned 0,1 av en grad, thermocouple kan spare energi ikke har oppvarming eller kjøling aktivere med slik en bred margin på unøyaktighet.

Hvordan Thermocouples arbeid?

De fleste thermocouples produseres alle på samme måte, og fungerer på samme prinsipp. De bruker ulike metaller som når oppvarmet eller avkjølt vil generere en liten voltage eller nåværende. Spenningen kalles et diskret signal. Denne spenningen er så liten mest volt ohmmeters ikke er utstyrt lese verdien. Spenningen er mille volt eller 001 volt. Det samme for gjeldende genererte thermocouples de registrerer i mille forsterkerne eller 001 forsterkere.

Er der områder i spenning?

Noen modeller av spenning thermocouples er matet en spenning i området fra 0 til 5 volt og mate rygg en høyere spenning, men med en diskret endringen i signalet, vanligvis igjen i fjellkjeden.001-volt. Gjeldende genererer thermocouples har et utvalg vanligvis i 4 til 20-mille-amp signal. Der 4-mille amp er den lave enden og 20-mille amp er den høye siden av signalet. Du kan også dette skrevet som 4ma til 20ma.

Hvordan er Thermocouples?

Thermocouples er bygget med veldig tynne ledninger mest i diameter av.010 inches. De er deretter sveiset slutter å danne en krets eller gjennomføring banen. Disse små ledninger er innkapslet i et metall rør og elektrisk isolert fra ytre røret. Vanligvis de er midt i en varme ledende væske eller lim så miljøet de er plassert kan lese, temperaturen tatt og en liten voltage eller nåværende generert fra forskjellen på to ledningene.

Hvordan er Signal tolket?

Signalet eller spenning fra thermocouple er deretter matet inn i en kontroller som tolker signalet. Generelt forsterker det signalet slik at den kan brukes til å styre enheten er enten oppvarming eller nedkjøling.

Hva gjør Thermocouple ledninger?

Mange selskaper bruker proprietære stoffer i thermocouple ledningene. Så mye så at hvis du prøver å ta en hverandre for å se materialet som brukes vil de vanligvis bli ødelagt. Også kan gjennomføre stoffet være giftig å din hud og eller helse. Det er aldri anbefalt å ta en thermocouple fra hverandre.