Nnywellness.com

Tips om detaljering en svart bil


Detaljering en bil er vanskelig, men givende arbeid. Når detaljering arbeidet er gjort, bør bilen ser fantastisk. Men noen ganger, kan en svart bil se verre enn før, fordi noen trinn detaljering prosessen venstre swirl merker eller synlig riper i maling. Detaljering en svart bil bør gjøres forsiktig og følge noen forskjellige trinn enn du ville når detaljering en lysere farger bil.

Vask

Hver detalj jobben med en god vask og ekstra bekymre burde være tatt når du vasker svart bil. Parkere bilen i skyggen, direkte sollys. Sollys tørker bilen for fort og forårsaker såpe rester å bake på overflaten. Bruk en vannslange med ingen dyse skylle bilen fullstendig før vask. Vask bilen med bilvask såpe, ikke rett vaskemiddel. Bruk en myk svamp og skyll den ofte for å fjerne skitt eller buildup, fordi dette kan ripe bilens overflate. Skyll bilen igjen med en vannslange med ingen dyse.

Når bilen er tørr, bruk en syntetisk semsket klut tørke overflaten, hindrer vannflekker. Vannflekker er svært merkbar på svart biler. Når de tørr og sollyset bakes dem på, kan de være vanskelig å fjerne.

Etter vask

Når svart bilen har blitt vasket og tørket, bruk en leire baren kit for å fjerne alle partikler som kan bygges inn i overflaten. Spray smørejolje fra kit på et lite område, deretter gni frem og tilbake med leire baren flere ganger, dekker hele smurt området. Spray detailer på området og tørk den ren med en mikrofiberklut. Leire baren kan brettes over for å avsløre et rent område etter å bli skitten. En leire baren skal kunne rense en hele bilen. Fortsette å arbeide i små områder til hele metall overflaten av bilen er gnidd med leire baren.

Polsk og voks

Polering en svart bil kan la synlig virvel merker og lys riper på overflaten. Polsk uten å forlate virvel merker eller fjerne virvel merker, bruk en dual-action orbital poleringsmaskin. Denne poleringsmaskin fungerer godt for å fjerne lys riper og swirls, men varme ikke opp som konvensjonelle orbital poleringsmaskin; Derfor vil ikke den brenne gjennom maling eller varme klarlakken opp nok til å forårsake skade.

Bruke et medium fine slipende polsk direkte til puten i poleringsmaskin. Starter på toppen av bilen på taket, hette og bagasjerommet. Deretter Flytt til fronten av bilen og arbeid mot baksiden. Bruk små sirkulære bevegelser, alternerende med og tilbake bevegelser. Dette er svært viktig for å fjerne eksisterende virvel merker i maling.

Når bilen har blitt polert, bruke en tynn jakke eller to av ren caranuba voks. Polske bør ha bilen skinnende og virvel gratis, men voksen vil beskytte overflaten. Bruke voks med en fuktig klut, la den stå i mindre enn fem minutter, deretter buff det bort for hånd med en tørr.