Nnywellness.com

Slik klargjør Automotive overflater for Rust maling


Slik klargjør Automotive overflater for Rust maling

Rust maling stopper eller forhindrer rust. Rust maling kommer inne hendig når Ommaling en rusten kjøretøy som ikke kan fjernes av alle eksisterende rust. Rust maling kan også brukes i sprekker eller sprekker i en bil som ikke kan nås for å grundig fjerne rust. Rust maling bryter ned eksisterende rust og forvandler det til en sandable overflate, nesten som et lag med primer. Før maling, må bilens overflate være forberedt for rust maling skal fungere.

Instruksjoner

• Bruk en wire pensel til å børste bort løse rust fra overflaten. En stiv stålbørste kan løsne og fjerne store biter av rust og de fleste små flak. Flytt stålbørste frem og tilbake over rust til ingen flere rust flak. Dette gjør området mye jevnere enn før.

• Sand rustne området med 80-korns slipepapir fjerne sist av løse rust på overflaten. Sand området så glatt som mulig å forlate en flat overflate for rust malingen. Noen synlig rust forblir, avhengig av hvor mye rust var der til å begynne med.

• Blåse rust og støv av området med en luft slange eller vaske det av med vann. Pass på å bruke Øyevern hvis bruker en luft slange. Hvis vaske området med vann, la overflaten tørke i minst to timer før av rust malingen.

Tips og advarsler

  • Bruk passende vernebriller og tykk skinnhansker når du arbeider med rust. Rust flak kan lett skade øynene dine eller kutte hendene.