Nnywellness.com

Hvordan få motoren koder på en Lincoln by bil


Hvordan få motoren koder på en Lincoln by bil

Problemer med diagnosekoder (DTCer) er ofte referert til som motoren koder. Kodene er generert og lagret i bilens drivverk kontroll modul (PCM), også ofte referert til som datamaskinen. Lincoln Town bilen har en rekke sensorer som overvåker data på resultatene av ulike systemer knyttet til bilens drivverk. Når PCM notater en feil, det genererer en tilsvarende koden og lagrer den. Når koden er lagret, vil "se lyset" slå på. Disse kodene må deretter hentes fra PCM for å feilsøke og reparere feilen.

Instruksjoner

• Koble skanneverktøyet til DTC-porten, som ligger under førerens side dashbordet ved rattstammen. Havnen vil ha en svart lue dekker den med bokstavene "DTC" støpt inn det for enkel identifikasjon. Hvis du ikke eier en avsøke verktøyet, kan du kjøpe en på de fleste store bildeler butikker, eller gjennom en lokal profesjonelle verktøyet leverandør. Når du gjør dette kjøpet, må du kontrollere at skanneverktøyet fungerer med Ford biler.

• Se din skanneverktøyet bestemt eierens håndboken om hvordan du utfører en selvtest på Lincoln Town bilens PCM. Når prosessen er minnet, kjøre testen.

• Skriv ned koden eller kodene skanneverktøyet viser. Disse kodene tilsvarer trinnvis feilsøking tester designet av Ford ingeniører å finne feilen.

• Fullføre selvtesten som rådet av instruksjonene i skanning verktøyet håndboken. Når du blir bedt om å fjerne kodene, ikke gjør det med mindre du er sikker på at du har rettet feilen. Fjerne kodene er som å gi PCM hukommelsestap; Det sletter en synlig symptomet, men løser ikke problemet.

• Koble skanneverktøyet når ferdig og erstatte DTC port lokket for å beskytte porten fra skitt og andre utenlandsk materiale.

Tips og advarsler

  • Være skeptisk til noen som prøver å selge bildeler basert på noe mer enn en kode. Koden angir ikke delen mislyktes. Ikke fjerne kodene til reparasjonene er fullført.