Nnywellness.com

Argumenter for overvåking kameraene i skolen


Argumenter for overvåking kameraene i skolen

De siste årene har skoler blitt et mål for vandaler og tyvene. Det har også vært en økning i mobbing og voldelige episoder som har ført til behovet for mer sikkerhet i skolen. Skolebarn har blitt ranet av inntrengere skolen lokalt, mens seksuell predators og pedophiles tiltrekkes til skolens område. Disse økende problemer, mange skoler nå har heltid sikkerhet offiserer eller leie sikkerhet bedrifter å overvåke sine studiesteder. Økende antall skoler installerer overvåkingskameraer.

Kriminalitet avskrekkende

Selv om overvåkingskameraer er passiv, blir folk i samfunnet klar de er der. Kameraer på inngangen points til skoler avskrekke folk inn i skolen grunnlag for å trakassere eller rane elever. De også avskrekke seksuelle overgripere og stoffet pushers hengende rundt skolens område og parkeringsplasser. Potensielle kriminelle holdes borte ved kunnskap at kameraer finnes og er mindre sannsynlighet for å begå en straffbar handling. Opptakene fra overvåkningskameraene kan brukes å informere politiet om aktiviteter og situasjoner.

Beskyttelse av egenskapen

Overvåkningskameraene plassert i svært synlige steder rundt skolen Forhindre hærverk og tyveri. Hærverk og tyveri likevel oppstå, men kameraer å identifisere gjerningsmennene og bringe dem for retten. Kostnaden for tyveri er ikke bare monetære; Det innebærer også vanligvis ulempe pedagogiske anledning tap for studentene i form av manglende datamaskiner, sportslige utstyr eller rom som ikke kan brukes fordi de har brutt windows. Overvåkningskameraene også spare penger på forsikringspremier som innbrudd og hærverk reduseres.

Forbedre atferd

Noen studenter er mindre sannsynlig å skape problemer eller være vanskelig bare fordi de vet kameraene er der. Mange moderne overvåkningskameraene har også lyd-fangst, og studenter som plage eller mobbe andre kan være disiplinert basert på innspilte opptak og lyd. Opptakene kan brukes til å løse argumenter om mobbing, inkludert krav mellom lærere og elever, og aktuelle disiplinære tiltak kan tas. Det er viktig at prosedyrer blir satt på plass for å håndtere forespørsler om å vise opptakene.

Sjelefred

Overvåkningskameraene skoler tillater studenter å fokusere på sine studier uten bekymringsfull om mobbing, trakassering og vold. De også foreldre og foresatte føler sikkert om sikkerheten til barna i skoletiden og mens attending etter-skolen extracurricular aktiviteter. Kameraer bemannet i sanntid er uvurderlig i nødstilfelle Evakueringer som de la voksne se der studentene er og hvilke områder er fjernet. Overvåkningskameraene å være effektive, er det viktig at de overvåket på en vanlig og rimelig basis.