Nnywellness.com

Sony Trinitron strømproblemer


Sony Trinitron strømproblemer

Sony TV som bruker Trinitron teknologi begynner å vise sin alder. Trinitron refererer til rør og projeksjon teknologi disse settene bruker til å lage bildet. Med bruk av flatskjerm og HDTV-teknologi, slike TVer er blitt datert men Trinitron modellen, spesielt i noen av de nyere, større settene, har sine egne problemer i forbindelse med makt, bilde, pris og lang levetid.

Strøm

I tiden som Sony Trinitron aldre det begynner å ha makt problemstillinger. Mens dette kan være sant for de fleste tube TV er det den hastigheten og alvorlighetsgrad som dette skjer med Trinitrons som gjør det spesielt av notatet. Mange Trinitron eiere har klaget over Trinitron satt slår seg av tilfeldig og ofte. Noen sett kunne holde på i mer enn et par minutter om gangen. Til slutt vil noen sett ikke slå på hele. Disse problemene vokser mer alvorlig med alderen.

Bilde

Alle rør eller projeksjon TVer vil lide av en økende mangel i bildekvalitet som de alder og pære inne TV begynner å dø. Men sammen med den Trinitron sannsynligheten slå den Trinitron bildeproblemer sammensatte. Noen Trinitron eiere har klaget over ikke bare en sløv bilde men en total mangel av bildet mens det er fortsatt lyd eller utseendet på svart eller grå flekker på skjermen blokkerer deler av bildet. Jo lavere makt det mindre bildet.

Levetid

Makt og bilde problemene Trinitron lider er skyldes i stor grad til korte liv Trinitron TV synes å ha. Alle projeksjon og tube apparater er likley å dø over tid, men noen ganger disse TV kan siste tiårene. Kjøpere av Sony Trinitron sett har hatt problemer med deres Trinitron TV døende innen tre til fem år etter kjøpsdatoen. Noen ganger sett er ikke alltid døde men trenger erstatning rør, pærer eller andre deler. Men disse delene, også, er ment å vare mye lenger.

Kostnader

Reparere Trinitron TV kan være en dyr forsøke spesielt hvis reparasjonene kreves flere ganger. Erstatte et rør eller pære på slikt sett vanligvis koster et par hundre dollar for del, ikke inkludert arbeid. Noen makt problemer kan ikke løses på alle. Å legge dette til den opprinnelige kostnaden TV, med noen av de større modeller koster $2000 eller mer 2006 og kan gjøre kjøp Trinitron TV for kostbart.

Outdatedness

Øyeblikket investere i Sony Trinitron TV ville ikke anbefales. Strømproblemer Trinitron lider, mens tilsynelatende spesielt alvorlige for den spesifikke modellen, er ikke uvanlig i sett bruke denne nå datert tube teknologien. Flatskjerm TV tilgjengelig bruker i dag plasma- eller LCD (liquid crystal display) teknologier for å oppnå bedre og mer langvarig bilder i lettere, tynnere og tynnere. Disse settene må aldri se et rør eller pære erstattet. Dette unngår de fleste av problemene som oppstår Trinitron-sett.