Nnywellness.com

Hvordan velge den beste mobiltelefon Service planen


Hvordan velge den beste mobiltelefon Service planen

Plukke en mobiltelefon for første gang, eller endre operatører på grunn av et trekk eller andre uforutsette situasjoner kan være belastende for forbrukerne. For dem ser ved tanken på å plukke en transportabel plan, kan uunngåelig hodepinen reduseres ved å se på noen viktige områder av interesse for de fleste mobiltelefon-eiere.

Instruksjoner

• Kjøp for ditt område. Selv om ett nettverk ikke kan ha den største delen av 3G-dekning i verden, skal du ikke utelukke dem om deres dekning er utmerket i hjemmet. Siden du vil tilbringe mest tid i og rundt der du bor og arbeider, bekymre deg den beste dekningen i ditt område og ignorere alle løfter av bærere har «de fleste Nettverksdekning.» Tross alt, om AT & T har dekning i Omaha, Nebraska vil ikke hjelpe deg hvis du bor i Seattle, Washington.

• Vurdere pris. Hvis du arbeider på et budsjett, kan en operatør som T-Mobile gi deg mer verdi enn Verizon og Sprint. Bare remmeber at verdien er ofte betalt i andre områder, som mangel på telefoner.

• Se på telefonen valgmulighetene anvendelig opp på hver operatør. Hvis du er i Amerika, og er på jakt etter en iPhone 3G, være Sprint ubrukelig for deg. Likeledes hvis du leter etter en Motorola Droid. Ofte ganger mobiltelefon produsenter vil signere eksklusivitet avtaler med operatører, håper at etterspørselen etter deres telefon vil drive salg for både produsent og leverandør.

• Veie hva du mot det du trenger. Har en helt ny smarttelefon ikke noen god hvis du ikke kan ringe på den. Finne ut hvor mange minutter du vil sannsynligvis bruke, hvor mange tekstmeldinger du sender og hvor mye tid du vil bruke på Internett. Bruke disse tallene til å velge den beste planen for deg.