Nnywellness.com

Hvordan endre en kommunal dieselfilter 1992-1997


Hvordan endre en kommunal dieselfilter 1992-1997

Å holde drivstoffsystemet rent krever regelmessig vedlikehold, for eksempel erstatte bensin filtre. Drivstoff filtre beskytte drivstoff rengjøring av smuss og rust partikler. En skitne dieselfilter kan skade motoren og forårsake drivstoff injektorer å komme tett opp, så du bør endre din dieselfilter hver 25 000 miles eller når du får en melodi.

Instruksjoner

• Finn din sikringsboks og koble din drivstoffpumpe stafett. Dette vil redusere trykket i din gassledningen. Slå av tenningsbryteren. Hvis bilen ikke starter, gå videre til neste trinn. Hvis bilen starter, la den inaktiv før det brenner resten av gassen i din gassledningen.

• Åpne panseret på bilen og Finn din dieselfilter. På en Civic av året, bør det være plassert under panseret ditt på passasjerens side av bilen langs øvre brannmuren nær viften motoren. Du kan identifisere det er en rund boks med en svart rør stikker ut av begge ender av det.

• Bruk et 14mm fastnøkkel og en 19mm fastnøkkel for å fjerne bolten som sikrer svart røret til bunnen av drivstoffilteret i drivstofftanken. Bruke 19mm skiftenøkkelen for å holde vaskemaskinen stødig mens du bruker 14mm fastnøkkel til å løsne bolten. Du kan også bruke to justerbare skiftenøkler.

• Bruk en 17mm socket fastnøkkel til å løsne bolten over drivstoffilteret i. Bruke en 8mm fastnøkkel eller en skiftenøkkel fjerne skruene som holder drivstoff filter rammen i brannmuren.

• Bruk en 8mm nøkkel for å fjerne siste gjenværende bolten over drivstoffilteret i drivstofftanken. Når du har fjernet denne bolt, ta dieselfilter ut av drivstoff filter rammen.

• Erstatte den gamle dieselfilter med et nytt filter og sikre det på plass med 8mm bolt du fjernet. En 1992-1997 Civic, kan du bruke en OEM dieselfilter med et delenummer FF696. Din nye dieselfilter burde ha kommet med et nytt sett med skiver. Bruk disse sikre 8mm bolten.

• Sikre drivstoff filter rammen til brannmuren. Koble svart røret til toppen eller bunnen av den nye dieselfilter. Du trenger en 14mm, et 17mm fastnøkkel og en 19mm, selv om en av disse skiftenøkler kan erstattes med en skiftenøkkel.

• Koble drivstoffpumpe stafett, og slå på motoren. Gå tilbake og kontrollere dieselfilter for lekkasje. Hvis du finner en lekkasje, slukke bilen og trekk igjen bolter på din dieselfilter.

Tips og advarsler

  • Bruk hansker og beskyttende øye slitasje for din egen sikkerhet.
  • Hold åpen flamme unna mens du bytter din dieselfilter.