Nnywellness.com

Hvordan å reparere en frontruten med Superglue


Hvordan å reparere en frontruten med Superglue

Det er vanskelig å unngå kutt og chips i frontruten forårsaket av småstein og ulike former for veien rusk. Viktigste er å håndtere skaden før det blir et større problem. Kutt og chips i frontruten er reparerbare i de fleste tilfeller. Men når kutt og sjetonger går ikke er reparert, er det en risiko for at de kan spre, blir større sprekker og muligens fører til hele frontruten trenger å skiftes. Det beste alternativet for å reparere en nick eller chip er å kjøpe en frontruten reparasjon kit som kommer med en sprøyte, sugeinnretning og lim. Det andre alternativet er å improvisere en frontruten reparasjon kit med en skrutrekker og Super Glue. Det andre alternativet fungerer bra for små kutt og chips. Hvis skaden er mer alvorlig, kjøpe en frontruten reparasjon kit.

Instruksjoner

• Rengjør frontruten med en glass renere og myk klut. Gi spesiell oppmerksomhet til nick eller chip.

• Visuelt inspisere nick eller chip med et forstørrelsesglass. Nick eller chip er reparerbare hvis det er begrenset til overflatelaget av glasset. Frontruter inneholder tre lag. To ark av glass er utvendig og innvendig sidene av frontruten. Et laminert ark av glass er klemt mellom eksteriør og interiør glass.

• Dekke panseret på bilen med plast eller plassere tarp nær frontruten. Superlim er svært vanskelig å fjerne fra en malt overflate uten å skade lakken. En presenning er en viktig sikkerhetsfunksjon som beskytter bilen hvis du dryppe lim ved et uhell.

• Tape leder av flat skrutrekker med maskeringstape og Verve hjelp av en venn å sitte inne i bilen og plassere teipet leder av skrutrekkeren på nick fra inne i bilen.

• Bruke superglue nick på utvendig side av frontruten. Spør din venn å presse opp på nick med skrutrekkeren. Den oppadgående presset åpnes litt nick slik at Super limet å trenge bedre nick.