Nnywellness.com

Bruke en Tricolor maling med en Spray pistol


Bruke en Tricolor maling med en Spray pistol

Flerdimensjonale maling eller tricolor maling, brukes på biler for å produsere maling effekten av skiftende farger som brukeren går rundt bilen. Ikke bare er tricolor maling vanskelig å bruke, spesielt uten fordelen av en profesjonell maling booth, men de er også svært kostbart. Påføring av tricolor maling bør ikke foretas av alle som har aldri malt en bil før.

Instruksjoner

• Prep kjøretøyet for maling ved rengjøring det grundig og slitasje den med en grå skrapemerker pute. Rull den i maling booth. Forsegle døren bak deg og slå sirkulerende luft ventilasjonssystemet.

• Hell grunning i spray pistol gjennom en maling sil, forsegle hetten spray pistol og bruke grunning på bilen. Base frakken fargen, avhenger av valg av generelle fargene. Noen maling produsenter bruker en svart base coat, mens andre bruker sølv eller med nyanser av rød, blå eller grønn. Tillate grunning tørke før midten av pelsen.

• Fyll spray pistol med fargen skiftende midt strøk. Dette er en halv--gjennomsiktig farge belegge det visuelt reagerer med grunning i sollys, reflekterer lys å produsere ønskede fargeskiftet. Dette er en to-trinns fargeskiftet. Bruke to lett strøk med første midt frakken fargen på bilen over grunning.

• Fylle spray pistol med andre midt frakken fargen og gjelder bilen så snart den første midt strøk har blitt tacky nok å ta uten å forlate fingeravtrykk. Utføre to andre midt frakken fargen. Mer midt belegge fargene sette mye total paint tykkelse på bilen, gjør det mottakelig for male sprekker og legger ikke merkbart fargen skiftende effekt.

• Gjelde bil klarlakk for bilen som etter noen vanlig maling jobb. Fargeskiftet vil ikke være synlig før bilen er pusset og polert.

Tips og advarsler

  • Bruk klær og bruke en respirator når du maler for å hindre luftveiene skade.
  • Bruke farge skiftende maling uten en sprøyteboks fører til skavanken som skitt og støv i midten av strøk med maling jobb. Fordi disse strøk er delvis gjennomsiktig, de er permanente blemishes på maling og kan ikke repareres uten stripping hele panelet og males det.