Nnywellness.com

Hvordan å stoppe frontruten fryser


Hvordan å stoppe frontruten fryser

Når du bor i et kaldt klima, er du alltid på utkikk etter noe som vil gjøre kald, vinter morgener lettere. En frossen bil frontruten er praktisk talt umulig å se gjennom fingrene kan bli sprukne, nummen og frostskadet som du prøver å skrape bort lag av is under tidlig morgentimer slik at du kan starte dagen. Du kan redusere og eliminere frosne frontruten problemet, men implementere dem vil kreve noen forberedelser.

Instruksjoner

• Parkere bilen i en varm, dekket område som en garasje eller carport, eller selv dekke det med en car dekselet. Ly kjøretøyet vil forhindre fuktighet fra komme til frontruten og frysing. Alternativt kjøpe og bruke en bil cover eller en spesialdesignet frontruten cover opprettet nettopp for å hindre at snø og is samler seg på et frontruten hvis du ikke har en carport eller garasje.

• Spray frontruten med et produkt utviklet for å redusere isen buildup. Alternativt, blande omtrent 2/3 alkohol eller eddik og 1/3 vann, og spray bilen frontruten med den natten. Alkohol bør stoppe is dannes på frontruten.

• Fyll din frontruten svaber formel reservoaret med en ikke-Underkjølt deicer formel. På denne måten hvis frost skjemaer mens du kjører, eller mens bilen er parkert på dagtid kan raskt spray den og tørk den bort med noen rapper fra din vindusviskerne. Erstatt dessuten din vindusviskerne regelmessig for å holde dem i god stand når du trenger dem om vinteren.

Tips og advarsler

  • Kombinere metoder kan redusere sannsynligheten for isen danner på frontruten.
  • I ekstremvær er ingen is løsning 100 prosent idiotsikker; alltid planlegge så du har god tid til å fjerne is fra frontruten før du trenger å forlate hjemmet. Aldri kjøre en bil med en frossen frontruten.