Nnywellness.com

Hvordan endre Allergen i 2005 Honda Pilot


Hvordan endre Allergen i 2005 Honda Pilot

2005 Honda Pilot er ledsaget av et allergen filter i kabinen av kjøretøyet. Denne funksjonen filtrerer ut skadelig støv og allergisk strømmer fra utsiden av kjøretøyet på innsiden gjennom hytte luften systemet. Luftfilteret er tilgjengelig fra passasjersetet i 2005 Honda Pilot og kan endres i en kort tidsperiode. Filtere skitne allergener kan være skadelig for beboerne av kjøretøyet som lider av problemer med allergi.

Instruksjoner

• Åpne hanskerommet på passasjersiden 2005 Honda pilot. Fjerne alle elementer som kan falle eller skyv ut hvis hanskerommet skulle bli orientert vertikalt.

• Finn de to skruene på toppen interiøret i hanskerommet. Løsne dem, trekke batterirommet forsiktig fra sin plass i dashboard og utgivelse, la hanskerommet taket fritt. Dette gir deg tilgang til hytta allergen filteret.

• Finn allergen filteret ved å finne rektangulære bolig på innvendig plass en gang okkupert av hanskerommet. Fjerne bolig ved å dra det forsiktig. Plasser hånden på allergen filter, og skyv den ut fra klippene som holder den på plass.

• Rengjør allergen filteret bolig ved hjelp av en støvsuger. Fjern alle støv og partikler fra området.

• Installere nye allergen filter ved å skyve det sted, sørge for at det holdes på plass av klippene. Plass allergen filteret boliger tilbake over filteret og push til du hører et klikk. Plasser hanskerommet tilbake inn i rommet som det en gang okkuperte i dashbordet og installere skruene som holder den på plass.

• Erstatte varer i hanskerommet. Teste luften systemet å se hvis din luftkvalitet er forbedret.